Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.312
- 15.938
- 2.498
5-10 maç sonra tekrar değerlendirelim, şimdilik takım olarak dağınız hele hele 2. Yarılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca torreira sara yapar herkes saraya söver.
Yüzde 95 imiz akıl mantık izan Galatasarayın teknik güçlü bir 6 numaraya ihtiyacı var diyor hoca oralı bile değil.
Çok sevdiğim okan hocamın tek takıntısı bu taktik dizilişi.
Mertens gitseydi keşke belki denerdi 3 lü orta saha.
az bekleyelim egom baktık olmayacak yine biz sallamaya başlarız kitleler peşimizden gelir 1 sene sonraeleştirmek haksızlık olur ama geçen sezon zımba gibi şutlar atan adam bu maçtaki 2 denemesinde topu kaldıramadı ya ona şaşırdım
az bekleyelim egom baktık olmayacak yine biz sallamaya başlarız kitleler peşimizden gelir 1 sene sonra
bence bu çocuk olacak ama
Bir ara Amrabat'ı düşündüğün yere Sara'yı alıyorsan mantıklı her insan bunda bir problem olduğunu düşünür aslında. Yapılsın diye yapılıyor bazı şeyler izlenimi veriyor bu yönetim açıkçası. Wendel alınsa da muhtemelen benzer eleştiriler olacaktı, Sara'nın bir suçu yok bu denklemde. Tamamen yönetim ve teknik kadronun arasında bir yanlış değerlendirme. Muhakkak Okan Hoca da bizim gibi düşünmüştür ama oynatırım ben onu orada dediyse bu sene Sara da çok küfür yer gibi geliyor.10 numara oynar diyordum da oynayamaz daha doğrusu Mertens’in yaptığı işleri yapamaz. Öyle bir tekniği yok, ofansif 8 olabilir.
Bu adamdan verim almanın tek yolu üçlü orta saha, diğer türlü anca dünkü gibi kapanan maçlarda 8 oynayabilir, geri koşma özelliği zaten hiç görmedim.
Bir de Lucas’ı öne atıp bunu geride bekleteceksek hiç almasaydık, sıktı şu saçma sapan taktikler.
Eleştirme sebebim de bu, 18 m euro bonservis verdiğin adam Türkiye’de bireysel olarak fark yaratmak zorunda, bunu göremediğimiz her an skandal olarak anılacak o yüzden en azından doğru kullanalım.
sara mertensin ikamesi olamaz. biraz daha zaman tanimak lazim ama benzer hicbir ozellikleri yok gibi.Katılıyorum orta saha almamiz ya da orda Kaan in oynaması ideal. Mertens sara birbirinin ikamesi şeklinde olabilir
sara mertensin ikamesi olamaz. biraz daha zaman tanimak lazim ama benzer hicbir ozellikleri yok gibi.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi