#8 Gabriel Sara

Aradığımız adam mı değil mi kimse bilmiyor, çünkü bizzat hoca bilmiyor.

Hocanın bu adamın asıl 10 numara da daha verimli oynadığını bilmediğine adım gibi eminim. Oturup hiç bir maçını seyretmiş midir acaba?

Öyle olsa dün mertensi alıp torreira-demirbay önlerinde Sara yapardı.

O ne yaptı. Demirbayı çıkardı. Sara'yı onun yerine koydu.

Hocanın bu adamın asıl 10 numara da daha verimli oynadığını bilmediğine adım gibi eminim. Oturup hiç bir maçını seyretmiş midir acaba?

Öyle olsa dün mertensi alıp torreira-demirbay önlerinde Sara yapardı.

O ne yaptı. Demirbayı çıkardı. Sara'yı onun yerine koydu.

Adam skoru 10 ve kanat iken yapmış. Demirbay kadar bile agresif olmadığı göründü bana. Yani gercekten ya Okan hoca bu işlere hiç bakmıyor yardımcılarına falan bırakmış, ya da kendisi gerçekten kadro kurma işinde sıkıntılı

Adam skoru 10 ve kanat iken yapmış. Demirbay kadar bile agresif olmadığı göründü bana. Yani gercekten ya Okan hoca bu işlere hiç bakmıyor yardımcılarına falan bırakmış, ya da kendisi gerçekten kadro kurma işinde sıkıntılı

Dediğiniz gibi sağ kanatta oynadığında puanları da iyiydi. 8 olmayınca zaten ilk sağ kanat denemişler. Sonra da 10. Orada da oynamaya devam etmiş.

Kendi röportajında diyor zaten. Defansif olarak daha az sorumluluk istiyorum bu yüzden serbest olarak 10 numara oynamayı seviyorum diye.

Ama mertenste kötü iken adamı gidip demirbay yerine alıyor. Cidden hocanın ilk 11'i adaletli değil onu zaten anladıkta özellikle bu sezonki maç için oyuncu değişiklikleri kötü ötesi. Yanlış yerde kullanıyor oyuncuları. Sürekli bir şeyleri değiştiriyor ve çorba oluyor. Dün maçta Kerem'in değişikliği sonrası bir süre hem Ziyech hem de Kerem aynı kanatı kullandı. Fark ettiniz mi bilmiyorum. Oyuncuların da kafası karışmıştır eminim.

Bir ara Amrabat'ı düşündüğün yere Sara'yı alıyorsan mantıklı her insan bunda bir problem olduğunu düşünür aslında. Yapılsın diye yapılıyor bazı şeyler izlenimi veriyor bu yönetim açıkçası. Wendel alınsa da muhtemelen benzer eleştiriler olacaktı, Sara'nın bir suçu yok bu denklemde. Tamamen yönetim ve teknik kadronun arasında bir yanlış değerlendirme. Muhakkak Okan Hoca da bizim gibi düşünmüştür ama oynatırım ben onu orada dediyse bu sene Sara da çok küfür yer gibi geliyor.
wendel bundan cok daha ofansif gelseydi direk mertens yerine oynardi ki mertens de top calma orani yuksek bir ofansif orta saha aslinda bunu hep unutuyoruz.

fernandes gibi bir adam almak lazim 6 numara geride bekleyecek ahtapot gibi toplari toplayacak
torreira gezici orta saha top nerdeyse oraya baski kuracak
sara da aradaki baglantilari kurup topu dagitacak ve ceza sahasi kosulari yapacak

bizim ihtiyacimiz bu profil bir orta saha sablonu

wendel bundan cok daha ofansif gelseydi direk mertens yerine oynardi ki mertens de top calma orani yuksek bir ofansif orta saha aslinda bunu hep unutuyoruz.

fernandes gibi bir adam almak lazim 6 numara geride bekleyecek ahtapot gibi toplari toplayacak
torreira gezici orta saha top nerdeyse oraya baski kuracak
sara da aradaki baglantilari kurup topu dagitacak ve ceza sahasi kosulari yapacak

bizim ihtiyacimiz bu profil bir orta saha sablonu

Abi wendel de defansif olarak ceset. Ona da laf edilecekti, biz 4231 oynadığımız sürece hep yarım kalırız Avrupa'da

Abi wendel de defansif olarak ceset. Ona da laf edilecekti, biz 4231 oynadığımız sürece hep yarım kalırız Avrupa'da
wendel tam bir amc ya orta merkez de bile oynasa ileri kosu yapan bir profilde olur

sirf ayagi temiz top tutuyor diye yaratici oyunculari defansif oyun kurucu olarak kullanma hastaligina karsiyim.

orta sahada iki tane rakibi yiyen enerjisi bitmek bilmeyen oyuncun bir tane de kreatif oyuncu olacak bitti gitti.

Zor değil aslında. Biraz araştırma biraz okuma yetiyor.

Gidin norwich maçlarını ya da en kötü özetlerini izleyin. Maç sonu yorumları, kritikleri ya da forumlarını okuyun. Görürsünüz sizlerde.
E söyleseydin bizim scoutlar, Okan Buruk okusaydı o yorumları forumları

Bizden topçu alacak takımlar bu forumu okuyarak karar versin o zaman

Diğer kulüplere de söyleyelim scout birimi kurmasınlar, boşu boşuna masraf

Yav konuşturma hocam, 50 tane bek aldılar hepsi yanlış, digne alacaklardı o da yanlış, demek ki bunlar da peygamber değil hata yapıyorlar, futbol da uzay bilimi değil yav

oyuncunun kalitesinden şüphem yok, kimse championship'te de olsa bu kadar değer görüp, ligin en iyi 2. oyuncusu gösterilip, 20 milyona sattığı adamın arkasından sabah akşam ağlamaz. biz taraftarının yaka paça silktiği adamları da aldık, çoğunlukla da doğruluk payları olduğunu gördük. şurda 2 özetini, bi yarım saatini gördüğümüz adamdan çıkarım yapana kadar oyuncuyu 5 yıldır izleyen norwichlileri pay biçmek çok daha doğru tercih.

gelgelelim bizim hocanın kendisini kullanabileceğini düşünmüyorum. dün de geçen yıl 50 maç oynayıp tüm yaz kampını ingiltere'de yiyen adam için fizik olarak hazır değil gibi saçmaladı. adam fizik olarak hazır ama okan hocanın istediği yamyam fizikte değil ve hiçbir zaman da olmayacak, çünkü o profilde adam değil. öyle oyuncu istiyosan trabzon'un fransa 2. ligden bulduğu benjamin mendy gibi bi adamın az daha yeteneklisini yarı fiyatına aldıraydınız o zaman. oliveira gibi, midtjsö gibi, zaha gibi, tete gibi eğri gemi eğri sefer olacağa benziyo gabriel sara da. tabi biz bi anda sakin oynamayı öğrenip topu çok daha dar alanda oynamayı beceren, topu zor kaybeden ve her maç 10 kere ebleh gibi geride 5'e 3 filan yakalanmayan bir avrupa takımına dönüşmezsek.

Var mı bizim scout birimimiz. Varsa da ben bir işe yaradıklarını görmedim. Ancak Hatipoğlu, Ergün gibi geziyorlardır.

Okan hoca gidip forumları okusa scoutlardan alacağı bilgiden daha fazlasını toplar. Sonuçta adamı sezon boyunca takip edenler yazıyor. İyi fikir valla.

Bu arada ben Sara'yı bir kaç maç izleyen birisi değilim. Hele 15-20 dk izleyen hiç değilim. Ortada Sara adı bile yok iken keşke alsak diyordum. Takip ettiğim bir oyuncu idi.

Ha oyuncu alışır alışmaz bilemem. Ama hoca böyle 8 oynatmaya devam ederse taraftarda oyuncuya küser bizde verim alamayız. Onu bilecek kadar da seyrettim Sara'yı.

aynen öyle

ilk izlenim iyi - pası verince hareketleniyor sabit kalmıyor - alanını kontrol ediyor - kornerde yayda kalıyor

geriye düştüğün stresli vasat maçta bence iyiydi
Bize gelen her oyuncu pas verince hareketleniyordu, 3 ay sonra vazgeçti her biri statik takılıyor. 😄 Bı barış verkac işine giriyor o da nadirlesti

20 milyona gelen adam takimi tasimali fark yaratmali, suc bunda degil bunu getirende

Bu adam 18 milyon ama taksitle alınmış.Bence bu önemli detay.Kimse yıldızını en iyi oyuncusunu böyle taksitle vermez.
Bunu romen oyuncularda gördük.Ve tabiki akıllanmadık.
Sara için keskin yorumlar için erken.Faydalıda olabilir.Ama öyle uçup kaçacak bir oyuncu gibide değil.
Bu paralara daha iyi oyuncu bulabilirdik ama taksitle değil.Yorum yaparken bu taksit olayını atlıyoruz.
Çapsız yönetimin yatacak yeri yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Var mı bizim scout birimimiz. Varsa da ben bir işe yaradıklarını görmedim. Ancak Hatipoğlu, Ergün gibi geziyorlardır.

Okan hoca gidip forumları okusa scoutlardan alacağı bilgiden daha fazlasını toplar. Sonuçta adamı sezon boyunca takip edenler yazıyor. İyi fikir valla.

Bu arada ben Sara'yı bir kaç maç izleyen birisi değilim. Hele 15-20 dk izleyen hiç değilim. Ortada Sara adı bile yok iken keşke alsak diyordum. Takip ettiğim bir oyuncu idi.

Ha oyuncu alışır alışmaz bilemem. Ama hoca böyle 8 oynatmaya devam ederse taraftarda oyuncuya küser bizde verim alamayız. Onu bilecek kadar da seyrettim Sara'yı.
Boey

Geri
Üst Alt