#8 Gabriel Sara

Hocam 6 numaranın farklı varyasyonları var, bu arkadaşımız geride top alıp pas atıp duracaksa öncelik ihtiyacımız bu değildi işte Demirbay’ın iyisi deme sebebim de buydu bunu Demirbay da yapar.

Topsuz oyunu iyi olmalı ha bu iyi değilse de dikine dribbling ve ceza alanı koşuları olmalı.

Diğer türlü çok fazla sorgulanır.

hatay maçında oyuna girer girmez sürekli al ver yapacak pozisyonlara girdi kendisini boşa çıkardı, hem sağa hem sola sürekli gidiyordu ben bi kere bile demirbayın o kadar hareketli oynadığını görmedim

sonra torreira bi şeyler söyledi uyarır gibi, sara da daha derine inip oyun kuran 6 numara gibi oynamaya başladı ki etkisiz kaldı biraz öyle

bence 8-10 gibi oynasa tam ihtiyacımız olan tempoyu sağlayacak adam ama okan hoca daha farklı bi profil istiyor herhalde derine gelip top dağıtan

takımın bu haliyle topu nereye dağıtacak onu da bilmiyorum ya neyse

hatay maçında oyuna girer girmez sürekli al ver yapacak pozisyonlara girdi kendisini boşa çıkardı, hem sağa hem sola sürekli gidiyordu ben bi kere bile demirbayın o kadar hareketli oynadığını görmedim

sonra torreira bi şeyler söyledi uyarır gibi, sara da daha derine inip oyun kuran 6 numara gibi oynamaya başladı ki etkisiz kaldı biraz öyle

bence 8-10 gibi oynasa tam ihtiyacımız olan tempoyu sağlayacak adam ama okan hoca daha farklı bi profil istiyor herhalde derine gelip top dağıtan

Okan hocaya sormak lazim sanki takimin kanatlari bitirici de şutör olan adami 6 numarada kullanacak:D 18m euroya verdigin adami pas dağitsin diye oynatirsan takimin seviyesi artmaz.Biz inter miyiz hakan calhanoglu gibi oynatalim.

Korkunç bir ilk maçtı

Evet tamam zaten ne oynadığı belirsiz bir çorbada o yana bu yana sınırlı süre debelenmek durumunda kaldı, bizim oyunda yükün ağırı da orta sahadaki garibanlara düşüyor ama şöyle bir iki enstantane beklerdim ben, sonuçta bu kadar sükseli transfer

Tüm umutlarımı daha fazla üzülmeden terk ettim. Jelert ayarı vasat bir performans bekliyorum artık

Orta sahada üçlüye dönmemize vesile olsa keşke kendisine harcanan para

Ama sanmıyorum sn hocamızın bu paraya acıyacağını

* bence 8-10 gibi oynasa tam ihtiyacımız olan tempoyu sağlayacak adam ama okan hoca daha farklı bi profil istiyor herhalde derine gelip top dağıtan

kanimca genel anlamda dogru *noktalara parmak basmissin sevgili hakan.

saygi ve selamlar.

Osman Şenher: "Sara transfer edildi. Çok da yüksek transfer parası verildi. Sara gerçekten Galatasaray'ın istediği 8 numara mı? Sara, dilerim Kerem Demirbay'dan daha faydalı olur. Sara geldi diye Demirbay'ın motivasyonunu sıfırlamak doğru bir şey mi?"

Polyanna Osman ağabey bile endişeli

Osman Şenher: "Sara transfer edildi. Çok da yüksek transfer parası verildi. Sara gerçekten Galatasaray'ın istediği 8 numara mı? Sara, dilerim Kerem Demirbay'dan daha faydalı olur. Sara geldi diye Demirbay'ın motivasyonunu sıfırlamak doğru bir şey mi?"

Polyanna Osman ağabey bile endişeli
istediğimiz 8 değil gibi doğru demiş osman şenher

O kadar boktan bir oyun oynamaya çalışıyoruz ki 40 dakika sahada kalmış adamla ilgili kimse fikir sahibi olamadı

40 transferden sadece 3-5 tanesinin tutması bu yüzden işte,oyuncu öğütme ve çöp etme sistemi bu, ftden aşinayız

Tek tesellim gedsona da ligin son 6-7 haftasına kadar kufrediliyordu bu herif daha 1 tam maç bile oynamadı ..Belki içinden bir bölüm sonu canavarı çıkar

Geri
Üst Alt