Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam 6 numaranın farklı varyasyonları var, bu arkadaşımız geride top alıp pas atıp duracaksa öncelik ihtiyacımız bu değildi işte Demirbay’ın iyisi deme sebebim de buydu bunu Demirbay da yapar.
Topsuz oyunu iyi olmalı ha bu iyi değilse de dikine dribbling ve ceza alanı koşuları olmalı.
Diğer türlü çok fazla sorgulanır.
Okan hocaya sormak lazim sanki takimin kanatlari bitirici de şutör olan adami 6 numarada kullanacakhatay maçında oyuna girer girmez sürekli al ver yapacak pozisyonlara girdi kendisini boşa çıkardı, hem sağa hem sola sürekli gidiyordu ben bi kere bile demirbayın o kadar hareketli oynadığını görmedim
sonra torreira bi şeyler söyledi uyarır gibi, sara da daha derine inip oyun kuran 6 numara gibi oynamaya başladı ki etkisiz kaldı biraz öyle
bence 8-10 gibi oynasa tam ihtiyacımız olan tempoyu sağlayacak adam ama okan hoca daha farklı bi profil istiyor herhalde derine gelip top dağıtan
takımın bu haliyle topu nereye dağıtacak onu da bilmiyorum ya neyse
nerde dik penis görsek kadrajda icardi var.. allahım sen aklıma mukayyet ol
Tipim değil isterse 1m olsun
Sneijder etkisi gördüm kendisinde maşallah
kanimca genel anlamda dogru *noktalara parmak basmissin sevgili hakan.hatay maçında oyuna girer girmez sürekli al ver yapacak pozisyonlara girdi kendisini boşa çıkardı, hem sağa hem sola sürekli gidiyordu ben bi kere bile demirbayın o kadar hareketli oynadığını görmedim
sonra torreira bi şeyler söyledi uyarır gibi, sara da daha derine inip oyun kuran 6 numara gibi oynamaya başladı ki etkisiz kaldı biraz öyle
* bence 8-10 gibi oynasa tam ihtiyacımız olan tempoyu sağlayacak adam ama okan hoca daha farklı bi profil istiyor herhalde derine gelip top dağıtan
takımın bu haliyle topu nereye dağıtacak onu da bilmiyorum ya neyse
Gabriel Sara - gone to Galatasaray Leicester City taraftar formunda 10 numara olarak bahsetmisler herkes alinmasini istemiş.Renkdaslarimin okumasını öneririm.
istediğimiz 8 değil gibi doğru demiş osman şenherOsman Şenher: "Sara transfer edildi. Çok da yüksek transfer parası verildi. Sara gerçekten Galatasaray'ın istediği 8 numara mı? Sara, dilerim Kerem Demirbay'dan daha faydalı olur. Sara geldi diye Demirbay'ın motivasyonunu sıfırlamak doğru bir şey mi?"
Polyanna Osman ağabey bile endişeli