#8 Gabriel Sara

Alakası yok futbol kulübünün oynadığı top bir ekoldür bir backround'u bir geçmişi vardır. Senin oyun sistemine topçuları ekolleri almak zorundasın. Atıyorum defansif brezilyalılar ofansif hispanikler tutuyorsa vazgeçmeyeceksin.

Yav 90 dakika bile oynamamıs bir adamı böyle yargılamak acımasızlıktan başka bir halt değil

hiç verim alamasak bile 10 milyon bonservis kazanırız bu arkadaştan yangın yapmaya gerek yok diye düşünüyorum

Max 3 milyon eder
Fener kadroya almadığı listelere bile yazmadıgı topçulardan para kazanıyor,biz hemen çöp ilan edelim değerlerimizi .Sonuçta bu adama bir yatırım yapıldı, ben demiyorum ki 5 sene sabredelim ama bu kadar yatırım yapılan bir topçuya biraz sabretmek zorundayız.Biz chelsea değiliz...

Çıkmadan önce önü boşken veya 1 hareketle boşaltabilecekken topu 30 40 metre geriye attı. Hata yapmamak için çok kastı. Şimdilik 0 riskle oynuyor

La bu nasıl nefret iyi misiniz
Biz stres atmak için futbolu takip ediyoruz, kendi adıma söyleyeyim foruma da bu yüzden giriyorum. Yoksa akıl mantık işi değil zaten. Ama bazıları futbolu da forumu da nefretini kusmak için takip ediyor bu çok net artık.

Adam her sayfada nefret içerikli mesajlar sıçıyor ama yetmiyor anasını satayım, 7/24 devam. Bir gün fena patlayacam birine de o güne kadar görmezden gelmeye devam ediyorum.

2 yıldır 8 numara bekleyen taraftara 18 milyona sara getirirsen millet büyük beklentiye de girer, çıldırır da. Geldiği gün dedik sneijder, melo performansı vermesi lazım diye. Şuan ndiaye performansına bile uzak görünüyor

Şimdi önce Sara ya zaman verilmesi lazım 18 milyon Euro verilmesi birşeyi değiştirmez Brezilya futbolundan sistem İngiltere futboluna geçiş yaptı ordan da bizim ulkeye geldi.Bu adamin teknik olarak problemi yok İngiltere de belli başlı kulüpler hariç hepsi kadrosunda ister açıkça söylemek gerekirse 25 yaşında değilde 22 yaşında olsa bu rakamlara alamazsın.Burda oyuncuyu göklere çıkaralım demiyorum ama zaman verilmesi lazim.

Geri
Üst Alt