#8 Gabriel Sara

Sanki pas atacağı yeri biraz belli etti bugun özelinde ama müthiş pasör. Daha çok katkı sağlar bize

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Klas ayagi var, hareketli ve oyun görüsü iyi

Ama ikili mücadele ve defans yönü net yetersiz

Rakip kaleye yakin oynarsa cosar

Orta ikilide katiyyen olmaz, az direncli rakip gelirse patates oluruz

Mertens ve Sara birbirlerinin alternatifleri olurlar, ikisi de ayni anda sahada olmaz

Biraz da temaslı ve fiziğini kullanarak oynasa çok daha iyi topçu olacak, ofansif olarak tatmin eder o kesin

Adamın yeri 8 numara bence buna alışılsa iyi olacak niye sürekli 10 numara gibi lanse ediliyor kariyerinde büyük bölümde 8 numara oynamış. Norwich'te 13 gol 12 asisti çoğunlukla 8 numara oynarken yapmış bugünde 8 numara oynarken 1 gol 1 asist yaptı. Adam savunma önünden pas istasyonu olarak çok sağlam ayağından top alınmıyor oyunu çok iyi yönlendiriyor ve oldukça kreatif defansif olarakta yeterince işin içinde bugün bu orta sahaya karşı Rize kaç pozisyon buldu ve bu ligde Rize'den çok daha iyi kaç tane takım var ?

Topsuz oyunda sahtekar Alex gibi etkisiz değil

Alex örnegini ben verdim bu yüzden cevap vermek istedim

Ben stil olarak benzettim yani ceza sahasi icindeki hareketleri veya ortalarini da diyebilirim oyunculara dokunmak kaliyor

Topsuz oyun da tabiki daha iyi saklanmiyor top istiyor rakibini kovaliyor

Zaten günümüz futbol da alex’in topsuz oyun da yaptigi yürüme temposuna yer yok

Alex örnegini ben verdim bu yüzden cevap vermek istedim

Ben stil olarak benzettim yani ceza sahasi icindeki hareketleri veya ortalarini da diyebilirim oyunculara dokunmak kaliyor

Topsuz oyun da tabiki daha iyi saklanmiyor top istiyor rakibini kovaliyor

Zaten günümüz futbol da alex’in topsuz oyun da yaptigi yürüme temposuna yer yok
Yoo çok kişi demiş onu görüp dedim, spesifik olarak sana dememiştim

Toplu oyunda o şerefsiz sahtekar puşt kadar iyi mi görmedik henüz ama esintileri var net

Oktay Derelioğlu: " Gabriel Sara gol asist falan yaptı ama vallahi billahi Kerem Demirbay Sara’dan daha etkili. Sara’nın maliyeti 35-40 milyon, Allah rızası için bana Sara ile Kerem Demirbay arasındaki farkı söyleyin?"

katılıyorum

Kerem İnan: " Ben Sara’nın bonservisine 20 milyon € verildiğine inanmıyorum. Galatasaray kulübünün Championship’ten bir oyuncuya 20 milyon € verdiğini düşünmüyorum. Bana bunu kimse anlatamaz mümkün değil."

evet şov başlasın.ilk maçından sonraki yorumlar

Ekran görüntüsü 2024-09-14 223827.webp
Ekran görüntüsü 2024-09-14 223838.webp
Ekran görüntüsü 2024-09-14 223847.webp
Ekran görüntüsü 2024-09-14 223900.webp
Ekran görüntüsü 2024-09-14 223942.webp
Ekran görüntüsü 2024-09-14 224007.webp

vurguladigim nuanslar dan ofansif baglam da one cikanlar ;

*her turlu *duran *top mutlak kendisin birakilmali. hoca bu durumu kerem'lere ve mertens'e idman vs de deklare etmeli,gibi gibi bir noktayi ozellikle vurgulamistim .

derken gun geldi ilk macina cikti , duran toplarin basina gecemedi sara.klasik takimin eskileri rutin donusumlu kullandilar.
zamanla bu durum netlesir beklentisi ve temennisinde idim. ki ,o netlesme bi nevi bugun oldu.
aslinda bugun gordugumuz atislari(duran top,cs ici gol yazmasi)
bize transferi konusuldugu donem sevgili @Aras Şimşek degerli mesajin da belirtmisti,oyuncu nun sahaya dair olasiliklar vurgusunda.

ilk dedigim yerdeyim. bildigim sara'yi gosteremezse, hissiyatim bunun , oncelikli olarak hoca nin saha icine dair takim genel tutumuyla ve sara'yi bu denklem de yanilgi bazli kullanmasi ile alakasi oldugu fikri olusur .

ada da yaptigi seyleri burada yapamazsa, genel resime bakarim. resimi cizene . teknik direktor .

velhasil , sara bugun kendi xfaktor nuanslariyla skora bariz etki ve katki yapti . tek temennim kendisini *dogru kullanmamiz .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt