#8 Gabriel Sara

Demirbaydan aman aman bir artısını göremedim ben maalesef.İkisi de çok yetenekli adamlar ama işte aması var, ikisi de defansif olarak berbat

olabildigince önde konumlandırılmalı ne olursa olsun,
haftaya derbi de umarım 10 numara pozisyonunda baslar maça, mertens falan sonradan girer
bir şekilde çözmeli okan b. bu işi
yoksa orta sahada büyük eziliriz şakasız

Gabriel Sara: "Norwich City'de sezon başında 6 numara başlamıştım, uzun paslarla takımıma yardımcı olabilmiştim. Sezonu ise sağ kanatta bitirdim."

Alex örnegini ben verdim bu yüzden cevap vermek istedim

Ben stil olarak benzettim yani ceza sahasi icindeki hareketleri veya ortalarini da diyebilirim oyunculara dokunmak kaliyor

Topsuz oyun da tabiki daha iyi saklanmiyor top istiyor rakibini kovaliyor

Zaten günümüz futbol da alex’in topsuz oyun da yaptigi yürüme temposuna yer yok
ilk goldeki ortada da aklıma direkt alex geldi.
o da böyle ceza sahasına bomba atardı resmen kime çarpsa kaleye giderdi
yaptığı ortada top giderken gol olacağı belliydi

Alex örnegini ben verdim bu yüzden cevap vermek istedim

Ben stil olarak benzettim yani ceza sahasi icindeki hareketleri veya ortalarini da diyebilirim oyunculara dokunmak kaliyor

Topsuz oyun da tabiki daha iyi saklanmiyor top istiyor rakibini kovaliyor

Zaten günümüz futbol da alex’in topsuz oyun da yaptigi yürüme temposuna yer yok

Alex tabiki temposuzdu fakat alexdeki top hakimiyetini şut tekniğini göremiyorum sarada.Alexin futbol zekasıda çok üst düzey.Fiziksel olarak bitik haliyle bile çalımıda vardı.

Saraya yetersiz kötü topçu demek abes kaçar.Fakat ben daha özellikli ve iyi olmasını beklerdim.Bu paralara şu ligde çok ciddi fark yaratacak oyuncu alınabilirdi.
Bencede kendisi 8 numara.Ama bizim oynadığımız sistemde mertensin yerine oynamalı.

1726348486161.webp

beklentiyi düşük tutmak çok iyi oldu gerçekten müthiş oynadı. tek eksik oyunun geneline bu perfomansı yayamıyor ama zamanla takımın omurgası olacak

Iyi guzel ortalardi ama Rize'nin defansi aldatmasin. Aval aval seyrettiler. Kendi golunde ise olmasini istedigimiz yerde kapti topu.

Geri
Üst Alt