#8 Gabriel Sara

Yine en çok koşan adamlardan, yine kosmuyor denmiş. Yine maçın davinsonla beraber en iyisi, yine laf edilmiş😄 davinson çıkıp Nelson girdiğinde bizim orta saha ile işimiz bitiyor. Nelson sikisana kadar bekletiyor topu, sağ beke atiyor(o sırada sağ Bekin dibinde 2 adam oluyor) sağ bek musleraya dönüyor, Muslera şişiriyor, topu kapıp kalemize hücuma başlıyorlar. Burada olan arkadaşlarda diyor ki ikinci yarı oyundan düştü . Takım top sisirdi davinson çıkınca Kaan çıkınca. Orta sahanın önemi kalmadı. Ona göre eleştirinizi yapın.

Kanatlardan biri içe kırılıp Sara ile pas alışverişine girmeli. Yunus ve Mertens merkeze indiğinde güzel tiki taka yaptılar mesela ilk yarı.

5 attığımız rize maçında da 2-3 tane saçma sapan tembel pas attı.

aynı şekilde bu maçtada koşu yoluna atacağım diye mala bağladı. tekniği iyi diyoruz da yay üzerinden tersiyle vurduğu top staddan çıktı. yani sadece duran topa vursun diye alınmadı heralde.

pas verince durmuyor boşa çıkıyor tamam da daha 5 metre dribblingini göremedik, ikili mücadelerde zayıf, tempo eh işte, top kapma zaten yok. o zaman senin bomboş pozisyonlarda pas hatası yapma lüksün kalmıyor.

Torrerirayı bklayanlar sarayı övüyor.
Tabiki kötü adam değil ama
Bu paralara çok daha iyi fark yaratacak oyuncu alınabilirdi.Üstelik adam aradığımız tarzda bir oyuncuda değil.

Ama transfer anlamında başımızda hem yönetim hem teknik adam olarak o kadar iş bilmez adamlar varki resmen transfer fiyaskolarına doyamadık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torrerirayı bklayanlar sarayı övüyor.
Tabiki kötü adam değil ama
Bu paralara çok daha iyi fark yaratacak oyuncu alınabilirdi.Üstelik adam aradığımız tarzda bir oyuncuda değil.

Ama transfer anlamında başımızda hem yönetim hem teknik adam olarak o kadar iş bilmez adamlar varki resmen transfer fiyaskolarına doyamadık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sara bu sene oynadığı her maçta torreiradan çok daha iyi oynadı bence

hatta bu seneye muslera gibi torreira sorunu ile başladığımızı düşünüyorum

lig biraz daha kaliteli, biz biraz daha az kaliteli olsak modern dönem elanosu da olabilirdi. hocamız 3 kuruşluk anadolu takımlarına karşı galibiyet serilerini sayana kadar elindeki her oyuncudan maksimum verim alabileceği bi sisteme kafa yorarsa sara da bize büyük katkılar verir, torreira da, demirbay da.

Sert maçlarda izlemek lazım.. sonra değerlendirilir.. demirspor, Antep falan bunlar yürüyerek kazanılacak maçlar maalesef.. zaten geneli bu sene 3 Luk 5 ilk olacak.. tabiki takımin oyunu uyumu falan da oyuncuyu ön plana cikaracak varsa kalitesi..

Arkadas fenere karsi 45 dk'dan fazla kosamaz. Bugun bile bitikleri oynadi.

sara bu sene oynadığı her maçta torreiradan çok daha iyi oynadı bence

hatta bu seneye muslera gibi torreira sorunu ile başladığımızı düşünüyorum
Toreira sorunu yok bizim taraftarfa yüzü eskiyen oyuncudan bıkma sorunu var. Örnek Muslera da olduğu gibi. Yeni gelen az birşey oynasın eskiler hemen göze batar. Yakında İcardi de başlar. Toreira olmasın görürüz nasıl elek oluyor takım. Sara ya gelince abartılacak mükemmel performans göstermedi şuana kadar. Ara ara iyi sinyaller veriyor üstüne koyar inşallah.

Toreira sorunu yok bizim taraftarfa yüzü eskiyen oyuncudan bıkma sorunu var. Örnek Muslera da olduğu gibi. Yeni gelen az birşey oynasın eskiler hemen göze batar. Yakında İcardi de başlar. Toreira olmasın görürüz nasıl elek oluyor takım. Sara ya gelince abartılacak mükemmel performans göstermedi şuana kadar. Ara ara iyi sinyaller veriyor üstüne koyar inşallah.

zannediyorum eski oyunculara takma konusunda galatasaray taraftarları arasında en son sırada ben gelirim

muslera ve başka onlarca eski oyuncuyu her zaman savunurum ve oyuncular uzun süre kalsın derim her zaman

ama torreira ve musleranın sezona kötü girdikleri gün gibi ortada

bugün böyle olmaları gitsinler bitsinler demek değil tam tersine düzelsin demek

şu anki torreira performansı ile olmaması arasında fark olmaz ama bildiğimiz torreira ile tabiki olur

sara bence de uçup kaçmıyor ki zaten oynanan rakipler de cacık büyük oranda

ama torreira çok daha kötü oynuyor

Sara ile Torreira mi karsilastiriliyor ? Sara Kerem Demirbay'dan bile iyi degil. Torreira bu takımdaki en onemli 3 oyuncudan biri.

Yav herif zaten 3lü osnin sağ iç oyuncusu zaman zaman kanat oyuncusu olarak kayar, ziyech gibi orta açar.

Sağlam teknik oyuncularla üst düzey oynar bu tip oyuncular. Topa bomba muamelesi yapan torreira, barış gibi heriflerle oynarken kabıza bağlar. 1 maç iyi oynar 1 maç eleştirilir.

Ancak demirbay bundan 10 kat daha iyi söylemleri net hikaye yani, daha düne kadar yanından geçen adama bakan adamdı demirbay. Birlikte iyi oynarlar mı kafamı bulandıran orası.
Torreira, berkan,sara
demirbay, berkan, sara
demirbay, torreira, sara
şunlar düşünülmeli.

Mertens ile torreiranın 30 top kaybı yaptığı maçta, barış ve bats gibi pas opsiyonu sıfır olan adamlarla oynarken eleştirmek cidden anlamsız ve çok erken.Takımın en iyi paslaşan adamı ayaksız berkan
Tabiki kötü topçu değil lakin asla 3 lü ortasaha oynatmadığımıza göre neden transfer ettiğimizi anlanıyorum. Bu adam 3 lü ortasaha oyuncusu ve okan hoca asla 3 lü oynatmıyor.

Bu arada 2. golün hazırlanışında da büyük rolü var. Topu alıp hızla dikine sürüşü, pası verdikten sonra anında ceza sahasına koşusu harika bir sekanstı

Bu adam iyi topçuysa ben de messiyim
lamento-messi.gif

Defansı zayıf ve ikili mücadeleden kaçıyor eleştirilerine ben pek katılmıyorum, beklediğimiz kadar olmasada bence gayet iyi bu konuda. Bunun dışında Torreira'yı öne atıp Kaan'ı oraya çekip Sara'yı 10'a atsak çok çok daha iyi bir futbol oynarız bence. İyi şut atan tek oyuncumuz kaleye ne kadar yakın tutarsak o kadar iyi olur hoca Mertens inadından vazgeçse iyi olur.

Yeni Belhanda’mız olmaz inşallah.
Önümüzdeki 3-4 sene boyunca bu adam 8 mi 10 mu ne oynuyor abi, bu paraları etmez abi muhabbetleri duymak istemiyorum. Bıktık

Geri
Üst Alt