#8 Gabriel Sara

Sara yüzünden championship'te iyi performans gösteren, iş yapmış oyuncuları alma fikri;

Hem iyi bir ligte kendilerini göstermiş oluyorlar, hem de avrupada vs oynayacakları için aslında takıma daha çok sarılıyorlar.

3/4 uzun pas
2/4 orta isabeti
4 kilit pas
2/2 dribling
2 top kapma
3 pas arası
6/13 ikili mücadele

Pres yoğunluğu ve ikili mücadeledeki sertliğini bir tık artırabilir gibi geliyor. Onun dışında çok iyiydi.

Pirlanta, ayagina top geldiginde 5,10 saniyeligine, takim sampiyonlar takimi oluyor. ( ta ki top ayagindan cikana dek)

Müthiş bir futbolcu, ama 18 milyon etmez diyen arkadaşlara katılıyorum, 25-30 milyondan asagi satmam ben olsam.

Müthiş bir futbolcu, ama 18 milyon etmez diyen arkadaşlara katılıyorum, 25-30 milyondan asagi satmam ben olsam.
İlla her oyuncuyu satıp para kazanmak değil bu adam rahat 5 6 sene performans verebilecek bir adam. O da lazım bize. Taş gibi bir 8 imiz oldu. Ayrıca yerine göre 10 ve kanatlarda da oynayabilecek beceriye sahip bir arkadaş. Ve sorunsuz bir adam toksik değil. O da çok önemli.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferdinin kaca gittiği belli,sacha boey belli,bizim lig zayıf ama Zaha bile performans veremedi.su an g.sara 15 milyona satsa yonetim taraftar ayağa kalkar,demek ki sara 15 milyondan çok daha fazla eder..inan 15 milyona satılsa istifaları istenir..

Topla kaleye doğru dribling yapmasını bekliyorum. Top ayağında deliciliğini göremedim henüz, top taşırken ağır geliyor bana. Videolarında bu özelliği de gözüküyordu.
Nokta gol pası atacak ayak ve beyin var da santrafor ve ileri uçlar koşu atmıyor, bı özelliğinden fazla yararlanmıyoruz. Barış-İcardi’yle özel antremanlar yaptırılmalı.

"Rüzgarın Tersini savunmalıyım" motton gereği oyuncuyu sahipleniyordun. Şimdi herkesle aynı fikirde kaldın. :asd:

Nasıl bir çözümün var bu duruma karşı? İlk tutuk maçında Sara yetersiz saflarına geçecek misin. Benim beklentim bu yönde. Herkesle aynı fikirde olmak seni mutlu etmez.

sarayı hep destekleyecegim senin aksine

zaten başka bişeyde yapmadı

Ederini yazayım 15
:asd:

Geri
Üst Alt