#8 Gabriel Sara

Mükemmel

Tam bir box to box

Her mac gol pozisyonuna giriyor veya hucum hattinda asistlik paslar veriyor

Ama ayni zaman da savunma da kritik müdahalelerde bulunuyor

Eksigi yok gercekten

8 hafta sonunda 2 gol 3 asist oldu,sezon sonuna kadar bir 8 numara olarak 10 gol 10 asist’e ulasirsa 18 milyon’un karsiligini istatistik olarak de vermis olur

Muazzam oynuyor ama çok yordu bu maç temposu kralı. Milli arada biraz dinlenir tam zamanında geldi

Bir tık hızı da olsa minimum 50 milyon eder. Çok iyi topçu.

İlk geldiği zaman Demirbaydan pek farkı yok diyordum baya büyük farkı varmış. Demirbay gibi garip riskli top kayıpları yapmıyor ve savunmada daha disiplinli. Orta sahada Torreira-Sara tamamdır önlerine de bir oyuncu bulabilirsek 2-3 sene bizi taşıyacak yapıyı kurmuş oluruz.

fbliler de baya övüyor

zaten torreiraya aşıklar

Taş gibi oyuncu nazar değmesin. Müthiş adam. Milli maç olayı da yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu çocuk sezon bittiğinde nasıl bir asist sayısını görecek gerçekten çok merak ediyorum

2-3 hafta önce hebölö höbölö edilyordu. sorsan omo bon oloştoroyorom. eleştiri ve linçi ayıramaz daha
ilk alındığında yapılan eleştiriler, (kendi adıma) oyuncunun kendine değildi, maliyetineydi. son derece de doğru eleştirilerdi.

iyiki de tuttu (şimdilik öyle görünüyor). umarım üzerine koyarak devam eder.

Tekniği, oyun görüşü, duran topları şutları vb. bir çok olumlu özelliğe sahip bir oyuncu ama beni en çok etkileyen yönü topun kıymetini biliyor olması.Boşluk buldum diye 2-3 kişinin arasına girmiyor gereksiz çalım sevdasına düşmüyor. bu nedenle de hem topları olumlu kullanıyor hemde bizde kalmasını sağlıyor.

bir kerede

Torreira - Berkan

Sara yapsak olmaz mi

çok kaliteli ayak adam. bi tık yükseltirse formunu x2 ye satarız en az.

Geri
Üst Alt