#8 Gabriel Sara

Katiliyorum son iki macinda önceki performansi yoktu ama nazar boncugu diyek

vallah düzelmezse işimiz zor

bu oynayınca akışkan oluyoruz

ilk yarı sahada yoktu
bizde yoktuk

ikinci yarı rakinin 10 kişi kalmasıylada alakalı biraz kıpırdayıp istasyon oldu takım kıpırdadı

1732647750584.webp

2-3 pozisyonda cok sacma ve yakismayan top kaybi yapti AZ macinda. Berkan ya da Taylan'in orta saha merkezde yaptigi hatalardan.

Onun disinda takima kalite katiyor, temposu da iyilesti, biraz daha cabuk ve tempolu olsa zaten Liverpool'daydi.

Bir süredir düşüşte maalesef ama normal. Herkesin Torreira gibi olmasını bekleyemeyiz. Bir orta saha daha bulmalıyız artık. Yanlış anlaşılmasın çok memnunum

Gabriel "Maestro" Sara. Galatasarayda nice kaliteli ve özellikli 8 numaralar izledik ama her şeyi içinde bulunduran tek oyuncu olabilir. Brezilyalı bir oyuncuda bulunması gerektiği gibi Teknik, Zeki, Süratli. Sezonun transferi diyebiliriz rahatlıkla. 20 milyon euroya çok diyenler şu adamı Barçadan alamaz o paralara öyle söyleyeyim. Harikaydın Sambacım 💛❤️🦁🇧🇷
FB_IMG_1732827520823.webp

Arkadasi one atti hoca Bats ciktiktan sonra. Pek dise dokunur bir is yapmadi. Ama yine de Mertens'in yerine gececekse oralarda takilmayq devam etmeli. Zira Mertens ha bire orta acmaktan baska is yapmaz oldu. Gerci Osimhen gibi bir silahin varsa ve hele de yaninda Bats ta oynuyorsa illa bir seyler olacaktir ama cesitlilik acisindan neler yapabilecegini gormek istiyorsak, Berkan ve KDB ikilisinden birine guvenip Mertens yoruldugunda onun yerinde oynamasinda bir sakinca gormuyorum.

Ayağının dışıyla isabetsiz oynuyor.
10 yerine olduğu mevki sanki iyi gibi. Gayet iyi oynuyor ve güçlü.

Hocaya çıkıp "duran tüm topları benim kullanmam lazım" de.
De bunu.

Sara durgun olunca takım komple duruyor maalesef milli aradan sonra baya sıradan oynuyor

Üzerinde çok yük var çünkü sahada kendisi dışında teknik oyuncu yok

Geri
Üst Alt