Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 3.653
- 921
- 2.023
Insallah ilk mactadaki gibi iyi oynarsin bu eziklere karsi. Ve golünu de atarsin yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevki olarak değil de top ile beraber olabilir. Mevki olarak stabil hız olduğu için saranin mevkisi değil. Top oraya gider orada küçük ucgenler kurulur sonra saraya gelirse acısı düzgün önü de açıksa atar.Sizce bazı bölümlerde sağda oynayamaz mı? Hani kanat gibi bindirme yapsın filan değil de daha çok Ziyech gibi topu soluna çekip orta açması. Gol lazım iken denenebilir
ziyech ornegin dikkate deger olmus . acilim olarak genel anlamda, sag ic bazli invert taktik geliskenli elbette oynayabilir . ki , norwich de oynadi da .Sizce bazı bölümlerde sağda oynayamaz mı? Hani kanat gibi bindirme yapsın filan değil de daha çok Ziyech gibi topu soluna çekip orta açması. Gol lazım iken denenebilir
Zaten gol lazım iken demek istedim. Mesela Mertens 10 Sara sağda. Gerçi Yusuf da yapar ama kulübeden çıkamadı. Örnek verirsem Ziyech Kasımpaşa orta ve Icardi gol.. Belki çizgiye inemez ( Ziyech de inemiyordu) ama kaliteli orta ile asist yapabilir. Fenere attığı gol biraz extreme gibiydi. Tekrarlanması zor.ziyech ornegin dikkate deger olmus . acilim olarak genel anlamda, sag ic bazli invert taktik geliskenli elbette oynayabilir . ki , norwich de oynadi da .
ben yine de , - kendisi alinmasi dusunulurken dedigim yerdeyim
( oyuncuya dair kiymetli izlenim yorumlari ekleyen sevgilii @Aras Şimşek 'le o donem basliiklar da mesajlasirken , alintilarina yanit babinda nacizane yorumlarimi ozellikle kendisi hatirlar ) -> sara'yi onde mertens bolgesinde serbest oynatilmasi taraftariyim .
sergio da oldugu gibi , bekledigim gibi sara'yi da en geriye cekmekle ,kendisinden maksimum verim den mahrum kalindi .
tum bunlar goreceli elbette .
@Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Murat Durmaz
saygi ve selamlar .
*.anladim . gecmisten kendisini izledigim izlenimimde de dedigim gibi ,Zaten gol lazım iken demek istedim*. Mesela Mertens 10 Sara sağda. Gerçi Yusuf da yapar ama kulübeden çıkamadı. Örnek verirsem Ziyech Kasımpaşa orta ve Icardi gol.. Belki çizgiye inemez ( Ziyech de inemiyordu) ama kaliteli orta ile asist yapabilir. Fenere attığı gol biraz extreme gibiydi. Tekrarlanması zor.