#8 Gabriel Sara

Sizce bazı bölümlerde sağda oynayamaz mı? Hani kanat gibi bindirme yapsın filan değil de daha çok Ziyech gibi topu soluna çekip orta açması. Gol lazım iken denenebilir

Sizce bazı bölümlerde sağda oynayamaz mı? Hani kanat gibi bindirme yapsın filan değil de daha çok Ziyech gibi topu soluna çekip orta açması. Gol lazım iken denenebilir
Mevki olarak değil de top ile beraber olabilir. Mevki olarak stabil hız olduğu için saranin mevkisi değil. Top oraya gider orada küçük ucgenler kurulur sonra saraya gelirse acısı düzgün önü de açıksa atar.

aksam ciddi performans bekliyorum , son maclarda dususte

Geçen attığın gibi bir gol at kardeşim fb ye sen az atıyorsun ama güzel atıyorsun

bilmiyorsnız söyliyeyim

bugün golü var. (bonus 1 asistte geleblir)

Ðüsen performansı sonrası Dybala ile kafa kafaya takas teklifi gelse hmmm diye dusunulur.r

Gabriel Sara: “Buradaki rekabet gerçekten olağanüstü. Güçlü bir futbol kültürüne sahip ve buna alışkın bizim gibi Brezilyalılar için bile şaşırtıcı bir durum.Türkiye'de şampiyonluklar küçük detaylara göre belirleniyor ve bu yıl da farklı olmayacak. Ligde küçük bir avantajımız var ama dikkatsiz davranma lüksümüz yok, gardımızı indiremeyiz!Son olaylar nedeniyle bile Fenerbahçe'ye karşı oynayacağımız bu derbi Dünya Kupası finali gibi görülüyor. Taşıdığımız sorumluluğun farkındayız ve bunun üstesinden geleceğiz.” (TV Globo)

Herkes sahaya karakter koymanızı bekliyor.

ziyech ornegin dikkate deger olmus . acilim olarak genel anlamda, sag ic bazli invert taktik geliskenli elbette oynayabilir . ki , norwich de oynadi da .

ben yine de , - kendisi alinmasi dusunulurken dedigim yerdeyim
( oyuncuya dair kiymetli izlenim yorumlari ekleyen sevgilii @Aras Şimşek 'le o donem basliiklar da mesajlasirken , alintilarina yanit babinda nacizane yorumlarimi ozellikle kendisi hatirlar ) -> sara'yi onde mertens bolgesinde serbest oynatilmasi taraftariyim .

sergio da oldugu gibi , bekledigim gibi sara'yi da en geriye cekmekle ,kendisinden maksimum verim den mahrum kalindi .

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

ziyech ornegin dikkate deger olmus . acilim olarak genel anlamda, sag ic bazli invert taktik geliskenli elbette oynayabilir . ki , norwich de oynadi da .

ben yine de , - kendisi alinmasi dusunulurken dedigim yerdeyim
( oyuncuya dair kiymetli izlenim yorumlari ekleyen sevgilii @Aras Şimşek 'le o donem basliiklar da mesajlasirken , alintilarina yanit babinda nacizane yorumlarimi ozellikle kendisi hatirlar ) -> sara'yi onde mertens bolgesinde serbest oynatilmasi taraftariyim .

sergio da oldugu gibi , bekledigim gibi sara'yi da en geriye cekmekle ,kendisinden maksimum verim den mahrum kalindi .

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .
Zaten gol lazım iken demek istedim. Mesela Mertens 10 Sara sağda. Gerçi Yusuf da yapar ama kulübeden çıkamadı. Örnek verirsem Ziyech Kasımpaşa orta ve Icardi gol.. Belki çizgiye inemez ( Ziyech de inemiyordu) ama kaliteli orta ile asist yapabilir. Fenere attığı gol biraz extreme gibiydi. Tekrarlanması zor.

Mertens yok kocum, butun duran toplar senin 😁

Zaten gol lazım iken demek istedim*. Mesela Mertens 10 Sara sağda. Gerçi Yusuf da yapar ama kulübeden çıkamadı. Örnek verirsem Ziyech Kasımpaşa orta ve Icardi gol.. Belki çizgiye inemez ( Ziyech de inemiyordu) ama kaliteli orta ile asist yapabilir. Fenere attığı gol biraz extreme gibiydi. Tekrarlanması zor.
*.anladim . gecmisten kendisini izledigim izlenimimde de dedigim gibi ,
^ invert tandansli loopsal ve kavisli ortalar bu gibi oyuncular da bulunan ekstra ozellik . cizgiye inebilme ozelligi disinda estra olarak franki'de de bu mevcut (kavisli invert ortalar).

goreceli elbette. aslinda fbye attigi golu yine atar , teknik ekibin insiyatifi bir durum ; cs yay civari ne kadar bulunursa, gole yatkinligi bir o kadar yukselen bir oyuncu sara. en son norwich de bu yonu bayagi one cikiyordu .

malesef bastan farkli kullandik. dolayisiiyla , ben sezonun ilk maclarindan sonra oynamasi gereken bolgeye dair yorum yapmayi biraktiim. hoca ezber 4231de sara ve lucas'i duble pivotsal bellediginden - akisina biraktim .

yusuf konusu da rotasyon planlama hatasi . ayri baslikta gecen detayli degerlendirmistik . keske su maca dek rotasyon vsli hazir tutup bugune getirseydik . neyse.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt