#8 Gabriel Sara

Eyüp maçından sonra bu başlığa bir yazı yazmıştım ve ondan 1 santim bile geri adım atmadım. Bu adamı 20'ye yine satarız o sorun değil ama bize bu adamdan orta saha olmaz. Koca maç 2 şut çekti ikiside ıslak biskivüyü kırmaz onu Yusuf Demir'de çekerdi hem de alasını.

iyi kötü oyuncu tartışmasına girmek istemiyorum en övüldüğü zamanda bile çok beğenmiyordum ama şu an kesin olan şey ilk 11'i hak etmiyor aylardır rezalet

kim oynar bilmiyorum ama bu oynamasın

20 milyonluk "kazık" şutları Hülya Avşar çekse bu kadar sert olur yani.

iyi giden topçu bi süre sonra futbolu unutur hale geliyor antremanda napıyor bu topçular fifa mı atıyor

İlk yarıdaki fb maçında attığı golden sonra 30 maça çıktı golü yok. (191 gündür)

İlk yarıdaki jk maçında yaptığı asistten sonra 23 maça çıktı asisti yok. (154 gündür)

İlk geldiği zamanla alakası yok yav inanılır gibi değil bize gelen adama bişeyler oluyor, hiçbir şey yapmasa deli dehşet paslar atıyordu uzun onlarda gitti tamamen.

Çok daha kötü performansları vardı dün vasat bir günündeydi 30 dk varken kenara alınınca maç gitti dedim.
Oyunda kalmalı skora direkt katkısı yok diye aşırı linç yiyor 5 li ortasahada maestro olur.sara ya güveniyorum

Ben torrera icardi ve osimhen gibi oyuncuları tebrik etmek istiyorum önemli olan bu takım antrenmanı ile sürekli bir performans sergilemek .
Yoksa Sara kötü frankowski kötü jelert kötü kohn kötü barış kötü hepsi mi birden düşer demek ki sıkıntı antrenman ve taktiksel eksikliklerde

Geri
Üst Alt