- 23 Aralık 2008
- 60.139
- 57.755
- 4.933
Gol atsa üzerindeki baski azalacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çözüm basit. Iyi kondisyoner bulursun ama tatile filan kendisi karar verecekBu iş böyle olmayacak Avrupada bir kulüp bulalım parası neyse bizim oyuncular orada antrenman yapsın zaten teknik taktit yok bam güm osimhene uzun top oynuyoruz böyle en azından fiziken diri oluruz
Şu an genel olarak geçen sezonki Demirbay'ın verdiği katkının bile gerisinde bırak Sergio'yuUlan Sergio son 5 - 6 haftaya kadar iyiydi.
bahsettiğin meziyetlerin potansiyeli vardı - norwich videolarına bakıyorsun adam ceza sahası ve çevresinde işler yapan profil gösteriyor .Çok iyi denildiği dönemde bile çok iyi değildi. Fizik olarak bir numarası yok, tek vasat üstü yanı pasları ve oyun görüşüydü, aylardır o konuda da eser yok.
Şut kalitesi desen yine kötü, biri yazmıştı 1 senedir Lucas’ın son maçta attığı ya da Demirbay’ın, Sergio’nun önceki senelerde attığı şutları atamadı.
Futboldan soğudum hem mevzular hem de Okan yüzünden ama çok da matah bir herifmiş izlenimi verilmesi de saçma.
Dribbling mi yapıyor? Hayır
Çok mu iyi çalımcı? Hayır
Çok mu iyi şutör? İyi sanıyorduk değilmiş gibi.
Çok mu iyi kesici? Hayır
Çok mu ikili mücadele kazanıyor? Hayır
Hava toplarında mı iyi? Hayır
Hızlı mı? Hayır
İyi denilecek tek yönü long balldu ve top almak için boşluğa gitmesiydi. Kısa pasları da öyle iyi değil, Yunus falan daha iyi kilit pas atıyor.
20 bonservis 3 küsür maaş verdiğimiz adam kendi kendine de sürekli fark yaratamıyorsa almayacaksın.bahsettiğin meziyetlerin potansiyeli vardı - norwich videolarına bakıyorsun adam ceza sahası ve çevresinde işler yapan profil gösteriyor .
Okan Hoca adamın bu potansiyelinin üstüne çıkmasını sağlamak yerine o serbestliği Torreira'ya tanıdı - arkasını toparlamak içinde bu adamı köreltti bana kalırsa.
sakatlık süreciyle beraber hantallaşma da söz konusu zaten... ben tamamen hocaya bağlıyorum ve "siz alın ben bir şekil değerlendirirm" trasnfer bakışına.
Sol bek kutucu falan izledik ya