#8 Gabriel Sara

Bu iş böyle olmayacak Avrupada bir kulüp bulalım parası neyse bizim oyuncular orada antrenman yapsın zaten teknik taktik yok bam güm osimhene uzun top oynuyoruz böyle en azından fiziken diri oluruz

Son düzenleme:
Bu iş böyle olmayacak Avrupada bir kulüp bulalım parası neyse bizim oyuncular orada antrenman yapsın zaten teknik taktit yok bam güm osimhene uzun top oynuyoruz böyle en azından fiziken diri oluruz
Çözüm basit. Iyi kondisyoner bulursun ama tatile filan kendisi karar verecek

Ya sakatliktan donemedi, ya da Ingiltere antremanlari etkisini yitirdi. Cunku ben boyle bir dusus hicbir topcuda hatirlamiyorum.

Bence konu tamamen antreman bu arkadasta. Kaptirdigi milimetrik toplar, saniyelik hamle hatalari ve gec kalma, koordinasyon eksikligi tamamen guc ve kondisyon ile ilgili. Hele bir pozisyonda Gedson arkadan gelip topunu calmasi onu komik hale dusurdu.

Ama antreman ve fizik guc sorunu tum takimda oldugu icin (Sanchez ya da Osimhen gibi genetik anomaliler disinda), buna diyecek birseyimiz yok. Baris Alper'in bile hali ortada, gecen sene robocop gibi gezen adam 3 kez top iskaliyor.

Yazik, bu sezonu bir sekilde sampiyon kapatiriz Insallah, ama gelecek sezon bu antreman konusuna ciddi bir aksiyon almamiz gerekecek.

Ulan Sergio son 5 - 6 haftaya kadar iyiydi.
Şu an genel olarak geçen sezonki Demirbay'ın verdiği katkının bile gerisinde bırak Sergio'yu

8 hafta kaldı bu haliyle tamamlarsa 3 yılın en kötüsü olacak bu 3 isim arasında maaliyetini ayrı tutmama rağmen

Geldiğinde topa koordinat veren adam 4 aydır skor katkısı veremiyor

Takimda iyi olan yok ki sara iyi olsun
Biraz Davinson Biraz Toreira iste Birazda Baris onlarda eskiye gore kotu.

Sene sonu acilen okan buruk ile vedalasilmali antremanlar aci kan sehvet icermeli terimin ayak tenisi donemine döndük

Herifcioğlu hayalet cicaldaudan daha az skor katkisi yapmis ama daha iyi olarak akılda herkesin bizim gözü mü boyadı nedir bu ya

O aptal kupa maçında sakatlandıktan sonra 1 tane iyi oynadığı maç yok. Önceki takımında bazuka gibi şut çeken adam bizde kaleciye pas veriyor şaka gibi olay

Çok iyi denildiği dönemde bile çok iyi değildi. Fizik olarak bir numarası yok, tek vasat üstü yanı pasları ve oyun görüşüydü, aylardır o konuda da eser yok.

Şut kalitesi desen yine kötü, biri yazmıştı 1 senedir Lucas’ın son maçta attığı ya da Demirbay’ın, Sergio’nun önceki senelerde attığı şutları atamadı.

Futboldan soğudum hem mevzular hem de Okan yüzünden ama çok da matah bir herifmiş izlenimi verilmesi de saçma.

Dribbling mi yapıyor? Hayır
Çok mu iyi çalımcı? Hayır
Çok mu iyi şutör? İyi sanıyorduk değilmiş gibi, eşşeği bağlasan bir tane iyi şut atardı koca sezonda.
Çok mu iyi kesici? Hayır
Çok mu ikili mücadele kazanıyor? Hayır
Hava toplarında mı iyi? Hayır
Hızlı mı? Hayır

İyi denilecek tek yönü long balldu ve top almak için boşluğa gitmesiydi. Kısa pasları da öyle iyi değil, Yunus falan daha iyi kilit pas atıyor.

Çok iyi denildiği dönemde bile çok iyi değildi. Fizik olarak bir numarası yok, tek vasat üstü yanı pasları ve oyun görüşüydü, aylardır o konuda da eser yok.

Şut kalitesi desen yine kötü, biri yazmıştı 1 senedir Lucas’ın son maçta attığı ya da Demirbay’ın, Sergio’nun önceki senelerde attığı şutları atamadı.

Futboldan soğudum hem mevzular hem de Okan yüzünden ama çok da matah bir herifmiş izlenimi verilmesi de saçma.

Dribbling mi yapıyor? Hayır
Çok mu iyi çalımcı? Hayır
Çok mu iyi şutör? İyi sanıyorduk değilmiş gibi.
Çok mu iyi kesici? Hayır
Çok mu ikili mücadele kazanıyor? Hayır
Hava toplarında mı iyi? Hayır
Hızlı mı? Hayır

İyi denilecek tek yönü long balldu ve top almak için boşluğa gitmesiydi. Kısa pasları da öyle iyi değil, Yunus falan daha iyi kilit pas atıyor.
bahsettiğin meziyetlerin potansiyeli vardı - norwich videolarına bakıyorsun adam ceza sahası ve çevresinde işler yapan profil gösteriyor .

Okan Hoca adamın bu potansiyelinin üstüne çıkmasını sağlamak yerine o serbestliği Torreira'ya tanıdı - arkasını toparlamak içinde bu adamı köreltti bana kalırsa.

sakatlık süreciyle beraber hantallaşma da söz konusu zaten... ben tamamen hocaya bağlıyorum ve "siz alın ben bir şekil değerlendirirm" trasnfer bakışına.

Sol bek kutucu falan izledik ya

bu adam pl orta seviye takimlarda cok rahat oynar.

bahsettiğin meziyetlerin potansiyeli vardı - norwich videolarına bakıyorsun adam ceza sahası ve çevresinde işler yapan profil gösteriyor .

Okan Hoca adamın bu potansiyelinin üstüne çıkmasını sağlamak yerine o serbestliği Torreira'ya tanıdı - arkasını toparlamak içinde bu adamı köreltti bana kalırsa.

sakatlık süreciyle beraber hantallaşma da söz konusu zaten... ben tamamen hocaya bağlıyorum ve "siz alın ben bir şekil değerlendirirm" trasnfer bakışına.

Sol bek kutucu falan izledik ya
20 bonservis 3 küsür maaş verdiğimiz adam kendi kendine de sürekli fark yaratamıyorsa almayacaksın.

Bizim böyle bir lüksümüz yok.

Sokağa 80 milyon euro attık sezon başından beri ama iş öyle bir noktaya geldiki kimse suçlu değil, her oyuncuda başka birini suçluyoruz.

25-26 yaşına gelmiş zaten, yukarıda yazdığım özelliklern %80ini geliştirebilme ihtimali yok.

26 yaşında değil de 36 yaşında gibi oynuyor, resmen ağır çekim. Dribling yok, çalım yok. 20 mil euro verdik buna, 20 tane premier lig takımı bundaki potansiyeli görüp farkedemedi, bi tek bizim akıllılar farketti.

Biz bunları derken bazıları bize nerenizle izliyorsunuz maçı diyordu.

Hey yavrum hey.

Şu adamın muadilini 7-8 milyona bulup alamayanlar. Elimizde 25 milyon euro var bunu götümüze sokmamız lazım diye çığırtkanlık yapan adamlar ibra edilmemeli kardeşim. Hocasııyla, scoutuyla, yönetimiyle.

Sucic'in 10 milyona transfer edilen dünyada 25 milyon euroyu veriyorsan o herif sezonu parçalayıp içinden Ronaldinho falan çıkmalı. Brezilyaya gidip 25 milyon euro veriyoruz desen geleceğin süper starını verirler sana.

Geri
Üst Alt