#8 Gabriel Sara

Tekrar izledim maçı.

Şutları acayip kötü. Hem yavaş hem yerden kalecinin üstüne atıyor saçmalık.

Bu macta hic iyi degildi bana gore. Son maclarda performansi yerlerde.

İyi değil, toparlamazsa çok sıkıntı yaşarız

60 dakıka çok iyiydi. Şutları Berkandan bile kötü şaşırtıcı

İdmandan sonra şut çalış..

Olm hangi birini atacaksın ya. Sen norwichte şut değil füze atıyordun bizde kaleye zor yetiştiriyorsun bi kendine gel. Pas organizasyonunu yönetmede muazzamdın bugün, lütfen artık düşüşe geçme

Ne kadar iyi topçu olduğu azıcık kıpırdandığında takımın performansının ne kadar öne gittiğinden belli. Önceki maçlara göre bence net iyiydi, ama 20 milyonluk performans mı, değil tabii.
Sakatlıktan sonraki serbest düşüşünü ve şutların cılızlığını vs fiziksel olarak yetersizliğine bağlıyorum ki onun da sebebi bence hocadır. Kendi skalasında oynayan kaç kişi var sanki, nasıl eleştireyim bu herifi.
İyi bir TD elinde altın gibi ışıldardı muhtemelen.

Macin basinda kacirdigi gol cildirtti ama oncesinde Fred’in müdahalesi ayaga geliyosa net penalti ve kirmizi kartti.Diger maclara gore daha iyiydi ama hala sene başındaki performansindan cok uzakta. Daha iyi oynamasi lazim sutlari falan cok kuvvetsiz zor gidiyo kaleye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine izledim, osimhene hatali pas verdi ordan top döndü ve golü yedik

Önünde Morata ve Mertens ile zor maçlarda işi zor. Zor maçlarda üçlü orta saha olarak oynayalım. Kolay maçlarda sekiz oynar önde Mertens ile. Ama kesinlikle Morata bu takıma dahil olmamalı çünkü tüm takımı etkiliyor

Geri
Üst Alt