#8 Gabriel Sara

30 a satıp iyi bir 10 numara almak lazım ya toreria-lemina orta sahası gayet iyi sara efektiflik olarak biraz eksik kalıyor rafa-martens gibi adam lazım bize

10 numarada oynayamıyor final pasları atamiyor sut tehditi yok .
8 numara oynayacak ise dün Sara lemina torrera varken Trabzon a neden hali saha gibi uzun top oynadık

Kesinlikle üst düzey tekniği var ancak çok ağırlaştı, öyle böyle değil yani kağnı gibi izlerken sinirleniyorum bazen.

daha 1 ay once filan amrabati duvardan duvara vurdu yerden yere vurulan adam

Dert ne bilmiyorum

Ama teorik olarak icardi+osimhenin arkasinda Kadikoy deolasmanindaki golü attigindaki hareketleri yapan Sara anasini aglatmasi lazim.

Ama sakatliktan beri var bir mallik, lemina sayesinde norwich pozisyonundaki gibi yerde gerilerde toparlayici olmadan ama oralari unutmus gibi. Hala mi sikintisi var baska sey mi bilmiyorum ama sezon basindaki ofansif isler icin daha serbest oyun oynuyoruz aslinda su an.

Onu anlamiyorum- kanatlarimizda bence vasati asamiyir takim oyunu olarak, pas isleri baya kotu hatta bence, osimhene kitleniyor iki tarafta. Onunda etkisi var gibi

Valla otuza falan hiç dert etmem veririm. Son dönemde eleştirildiği derecede kötü olduğunu düşünmüyorum ama ödediğimiz bonservis düşünülünce beklentilerin yüksek olması çok normal. Sezonun ilk çeyreğinde oynadığı oyunu sürdürebilse çok başka olurdu ama buna uygun bir oyunumuz yok ve olmayacak da maalesef

Hayır ilk performansını görmesek buna da frank muammelesi çekecektim de bu adam iyiydi yani belli bir dönem oynadığını gördük en azından. Sakatlık mı başka bir şey mi bilmiyorum ama çok kötü uzun zamandır

Kayseri maçına başlarsa söverim.

Demek ki dünyadaki tek akıllı biz değilmişiz onu anladık:d 26 yaşına kadar çok iyi bir adamı zaten eplden 50 kere kaparlardı muhtemelen.

Geri
Üst Alt