#8 Gabriel Sara

Şunu idrak edemiyorum, ligin ilk yarısında bence 8 numara olarak çok iyi iş yapan ve tüm büyük maçlarda neredeyse etkili performans gösteren adam, nasıl oluyor da 2. yarıda düşüşe geçiyor, sakatlık sonrası ise yokuş aşağı yuvarlanıyor.

Tek sebebi yeterince çalışmıyor olması lazım. Başka ihtimal yok.

çalışmasa bile biz bu herifi kadife bilek diye aldık esas

ne oyun kurabiliyo ne öldürücü ince işler yapıyor

duran top dışında akan oyuna hiç faydası olmuyor sanki. bu konumdaki adamın maçı kontrol etmesi gerekir normalde

çalışmasa bile biz bu herifi kadife bilek diye aldık esas

ne oyun kurabiliyo ne öldürücü ince işler yapıyor

duran top dışında akan oyuna hiç faydası olmuyor sanki. bu konumdaki adamın maçı kontrol etmesi gerekir normalde

Sara'nın oynayabileceği pozisyon net şekilde geride. 10 numara için yeterli inceci değil, olmayacak belli ki. Kendisini kullanacağımız zamanlarda Inter'in Hakan Ç.'yi kullandığı gibi kullanırız.

10 numarayı oynayan oyuncunun golü adeta koklaması lazım. Misal Sane'nin sadece 10 dakikada 2 tane attığı net ince pas vardı. Bunu Sara yapamıyor, yapamayacak da.

Talibi varsa hemen satalım sonra pişman oluruz.

Man City istiyordu ya bı ara 🤣

Neyse sonuç olarak zaten OS kıtlığımız varken kendisi takımda kalacaktır.

Ümidim toparlaması ve bu seneki güzel hikayemizde iyi işler yapması yönünde. Çünkü şahsen Sara'yı seviyorum ve başarılı olmasını isterim.

Özel antrenör tutup atletizm çalışması ve fiziğini dri tutması lazım. Bu adam bize geldiğinde çakı gibiydi şimdi sütlaç gibi ne kadar meziyetli olursan ol o meziyeti gösteremezsin.

Feghouli’nin ortasaha çıktığı maçları andırmaya başladı.

İnsan bir şut atar bir pas verir bir verkaç yapar hiç biri yok sanki tüm maçı 10 kişi oynadığımız bir konsol oyunu evrenindeyiz sadece duran top kullanırken 11 kişi oluyoruz sonra tekrar kayboluyor.

iyi başladı asist yapınca da umutlandık ama zıçışa geçiş gecikmedi

10 numara kesinlikle şart. Hemen İlkay’a gidilmeli. 34 yaşındaki Selçuk İnan gibi takılıyor sahada.

Duran top için lafımız yok ama epl haberleri doğruysa hemen satılmalı.
Yunus o mevkide de oynayabilir ilk maçlarda. Son güne kadar İlkay veya başka bir fırsat transferi mutlaka çıkar.
Gelen para ile sağ bek, stoper ve Lemina alternatifine bütçe oluşturulmalı.

Geri
Üst Alt