Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.803
- 17.581
- 1.868
10 numara değil ve olamayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay bize her türlü lazım. İnşallah alabiliriz. O da oyuna farklı bir derinlik katar gelirse ve tabii orta saha rotasyonu açısından da mükemmel olur. Eldeki tek yedek orta sahanın Berkan olması kabul edilir bir şey değil.Ilkay farkli , net cilingir ilkay.
Daha cok prime Selcuk Inan islerine benzer seviyeye gelsin, opup basimzia koyalim
Bir de şu karşıdan frikiklerde artık topu sane'ye teslim etse sanırm iyi olur abi. Gerçekten çok kötü frikik kullanıyor.Sara oynadığı bölgede gol atamadığı sürece o bölgenin karşılığını veremez.
Topla gidemiyor, hala çok ağır, akan oyunda bugün Barış’a attığı pası önceki 10 maçta atmamıştı.
Skor üretmediği sürece o bölgede oynamaya devam edemez.
Tarihimizin en pahalı oyuncusuydu, geçen yıl 35 duran top golü attık, Mertens de onun kadar asist yapmıştır duran toptan, onu geçtim Sallai bile yaptı.
20 bons 3.5 maaş ver duran top dışında vasat oynasın hadi ya.
Eşşeği bağlasan 1 senedir 1 gol atardı herifin golü yok 2024 eylülden beri.
Orasi tabiiki.oyle, saradan bagimsiz konu diye basit gectim.İlkay bize her türlü lazım. İnşallah alabiliriz. O da oyuna farklı bir derinlik katar gelirse ve tabii orta saha rotasyonu açısından da mükemmel olur. Eldeki tek yedek orta sahanın Berkan olması kabul edilir bir şey değil.
Bugün penaltı attırsalar bari dedim, gol atmamayı sorun etmesi lazım, etmiyor da.Bir de şu karşıdan frikiklerde artık topu sane'ye teslim etse sanırm iyi olur abi. Gerçekten çok kötü frikik kullanıyor.
Nokta bir yorum olmuş. Koşuyormuş da, çalışkan mış da bilmem ne. Onları zaten torreira ve lemina yapıyor, sen akan oyunda asist ve skor yapmak zorundasınSara oynadığı bölgede gol atamadığı sürece o bölgenin karşılığını veremez.
Topla gidemiyor, hala çok ağır, akan oyunda bugün Barış’a attığı pası önceki 10 maçta atmamıştı.
Skor üretmediği sürece o bölgede oynamaya devam edemez.
Tarihimizin en pahalı oyuncusuydu, geçen yıl 35 duran top golü attık, Mertens de onun kadar asist yapmıştır duran toptan, onu geçtim Sallai bile yaptı.
20 bons 3.5 maaş ver duran top dışında vasat oynasın hadi ya.
Eşşeği bağlasan 1 senedir 1 gol atardı herifin golü yok 2024 eylülden beri.
1 senedir bekliyoruz hücumda üretken olsun diye de tık yok, adam en son gol attığında icardi sakatlanmamıştı daha.Lezizdi. Vuruşuyor top çalıyor geri geliyor. Hücum da da ritim tutturacak az kaldı. Sezona damga vuracak.
1 senedir bekliyoruz hücumda üretken olsun diye de tık yok, adam en son gol attığında icardi sakatlanmamıştı daha.
İnşallah. Brezilyalı bir topçunun iyi şut atamaması ve skor yapamaması nadir bir doğa olayıYakında coşacak geliyor.
simanskiyi mi diyorsunNokta bir yorum olmuş. Koşuyormuş da, çalışkan mış da bilmem ne. Onları zaten torreira ve lemina yapıyor, sen akan oyunda asist ve skor yapmak zorundasın
1 senedir bekliyoruz. Brezilyalı bir topçunun iyi şut atamaması ve skor yapamaması nadir bir doğa olayı
Muadil değil onlar 3 tane 8 no ile oynuyor, Ruiz tam bir playmaker, ikinci yarı oynadığı pozisyonla rolü tamamen farklı.fabian ruiz geçen sezon 54 maç 5 gol 10 asist
sara geçen sezon 45 maç 2 gol 10 asist
keşke daha çok atsa ama muadili oyuncu ile arasında dağlar kadar fark yok
gol dışındaki katkısı da sakatlık dönemi hariç çok çok iyi
Muadil değil onlar 3 tane 8 no ile oynuyor, Ruiz tam bir playmaker, ikinci yarı oynadığı pozisyonla rolü tamamen farklı.
Sara geride oynadığında baskı kırması iyidi playmakerlığı değil
Ruiz’in tırnağı olamaz açıkçası.