#8 Gabriel Sara

Ilkay farkli , net cilingir ilkay.

Daha cok prime Selcuk Inan islerine benzer seviyeye gelsin, opup basimzia koyalim
İlkay bize her türlü lazım. İnşallah alabiliriz. O da oyuna farklı bir derinlik katar gelirse ve tabii orta saha rotasyonu açısından da mükemmel olur. Eldeki tek yedek orta sahanın Berkan olması kabul edilir bir şey değil.

Sara oynadığı bölgede gol atamadığı sürece o bölgenin karşılığını veremez.

Topla gidemiyor, hala çok ağır, akan oyunda bugün Barış’a attığı pası önceki 10 maçta atmamıştı.

Skor üretmediği sürece o bölgede oynamaya devam edemez.

Tarihimizin en pahalı oyuncusuydu, geçen yıl 35 duran top golü attık, Mertens de onun kadar asist yapmıştır duran toptan, onu geçtim Sallai bile yaptı.

20 bons 3.5 maaş ver duran top dışında vasat oynasın hadi ya.

Eşşeği bağlasan 1 senedir 1 gol atardı herifin golü yok 2024 eylülden beri.

Topla gidemiyor, hala çok ağır, akan oyunda bugün Barış’a attığı pası önceki 10 maçta atmamıştı.

Tarihimizin en pahalı oyuncusuydu, geçen yıl 35 duran top golü attık, Mertens de onun kadar asist yapmıştır duran toptan, onu geçtim Sallai bile yaptı.

Bir de şu karşıdan frikiklerde artık topu sane'ye teslim etse sanırm iyi olur abi. Gerçekten çok kötü frikik kullanıyor.

İlkay bize her türlü lazım. İnşallah alabiliriz. O da oyuna farklı bir derinlik katar gelirse ve tabii orta saha rotasyonu açısından da mükemmel olur. Eldeki tek yedek orta sahanın Berkan olması kabul edilir bir şey değil.
Orasi tabiiki.oyle, saradan bagimsiz konu diye basit gectim.

Lazio macinda net gorundu aslinda, sag sola top cevirip o dikine bitirici hareketi yapamiyoruz. O adam ilkay iste.

Su maasi sacmalamadan harika olur.

İlk geldiğinde Brezilyalı Hürriyet demiştim, özür dilerim Hürriyet...

20 milyon bonservis verdigin adamdan kornerler disinda ayirt edici meziyetler beklersin. Kotu fubolcu degil orasi kesin. Yalniz gecen yilin ikinci yarisindan bu yana 5 milyonluk oyunu yok.

Nokta bir yorum olmuş. Koşuyormuş da, çalışkan mış da bilmem ne. Onları zaten torreira ve lemina yapıyor, sen akan oyunda asist ve skor yapmak zorundasın

İlk 7 ay oynadığı topu unutmak ve Sarayı 10 numara zannedip beklentiyi tavan yapmamak lazım.ligin en iyi 8 numarası sara

Abi koşuyor basıyor iyi de mesela hadi bir tane çaldığı top hatırlayan var mı ya? Ben mi on yargiliyim orta sahada filan karambolde aldığı topu kast etmiyorum muhakkak vardır sahada o kadar süre duran adamın ama uyguladigimiz on alan presinde bir kere bile sonuç almamıza faydası oldu mu?

Sırtı dönük top alıp oyunu açabildiği an hatırlayan var mı? Çalım, şut? Geriden pas atabiliyorsa sadece ki ben öyle görüyorum o zaman öyle oynatilmali bu oyuncudan önce hocanın kabahati ama orada oynatılmıyor diye bu yetersizliklerini niye görmezden geleceğim bir taraftar olarak, orada oynuyorsa yapması gereken işler belli. Bunları da yapmıyor, yapamıyor ise de doğru veya yanlış bence hep yetersiz olacak he hoca ben değilim nihayetinde, kanaat önderi de değilim basit bir fikir ama sonuçlarını beraber göreceğiz zorluk seviyesi yüksek maçlarda.

fabian ruiz geçen sezon 54 maç 5 gol 10 asist
sara geçen sezon 45 maç 2 gol 10 asist

keşke daha çok atsa ama muadili oyuncu ile arasında dağlar kadar fark yok

gol dışındaki katkısı da sakatlık dönemi hariç çok çok iyi

fabian ruiz geçen sezon 54 maç 5 gol 10 asist
sara geçen sezon 45 maç 2 gol 10 asist

keşke daha çok atsa ama muadili oyuncu ile arasında dağlar kadar fark yok

gol dışındaki katkısı da sakatlık dönemi hariç çok çok iyi
Muadil değil onlar 3 tane 8 no ile oynuyor, Ruiz tam bir playmaker, ikinci yarı oynadığı pozisyonla rolü tamamen farklı.

Sara geride oynadığında baskı kırması iyidi playmakerlığı değil

Ruiz’in tırnağı olamaz açıkçası.

Muadil değil onlar 3 tane 8 no ile oynuyor, Ruiz tam bir playmaker, ikinci yarı oynadığı pozisyonla rolü tamamen farklı.

Sara geride oynadığında baskı kırması iyidi playmakerlığı değil

Ruiz’in tırnağı olamaz açıkçası.

ruiz tabiki çok üstün

ama sara da tipik bir 10 numara oynamıyor ki üstelik biz de 3 adet sekiz oynasak daha iyi gibi çünkü sara fakir fabianı işte

adamı bugün özellikle izledim önde barış ile ilk presi yapıyor sonra bakıyor ki top çıkmıyor gelmiş stoperden top alıyor ceza sahası önünde bitiyor

ruizi böyle kullanmıyor psg

şut kalitesi ilerlemeli ama adam saha içinde 100 işin 90ını doğru yapıyor

biz 20 milyona daha golcü ve gerçek 10 numara alsaydık deniliyorsa onu anlarım ama bu saranın tercihi değil

Geri
Üst Alt