#8 Gabriel Sara

Bir de bu adam için ingiltere'den geldi falan deniliyor. geldiği lig premier league değil championship. o ligde ozan tufan bile 37 maç 10 gol atmış. bazı premier league'den düşmüş ve devamında geri çıkmak için iyi harcama yapan 2-3 takım harici diğer takımlar gayet vasat takımlar. ülkemizde en çok abartılan liglerin başında gelir championship.
Sorunun bu konuyla hiç alakası olmadığı çok açık.

Her maç kornerden asist yapıp,adam eksiltip, defansta son topları kesecek kadar odaklı oynayan adam, bir anda Feghouli’nin ortasaha haline döndü.

Kornerlerde topu yetiştirmek için vuruyor, ikili mücadelelerde tamamen ofsayt.

Demek ki o Championship dediğin ligde yediği idman ve maç temposuyla fark ettiren bir adam.
Sezon başı kampını İngiltere 2.lig ve burada yapması ne kadar fark ettiriyor

Sallai bile kaleyi buluyor eh bir sutta.

Ne zaman gorecegiz...illa son anda seken topa (ekstra huzli gider) abanmakla olmuyor sara.

Kımıl zararlısı bir halta yaradı 800 yıl sonra. O attığın ara pası içün yedi düveline sövdüm, ayağına .

Guvenmekten hic vazgecmedim. Sallayan sallasin istedigi kadar. Hagi gibi koydu koseye.

Oyuna girer girmez inanılmaz etki etti oyuna

İşte kulübe bu yüzden çok çok çok önemli

Son dönemde eleştirildiği kadar kötü oynamadığını düşünüyorum. Bugün de klas bir gol attı, umarım sezonun ikinci yarısında Sara bu katkıyı vermeye devam eder sürekli

1766344630168.webp

Sınıfta herkesin sevdiği piç. Kızlarla arası iyidir ama sevgili falan yapmaz o tarz takılıyor.

Geri
Üst Alt