Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.549
- 1.228
- 1.563
Yunus yerine ilk 11 başlayabilseydi maçı alırdık..
Çok iyi topçu.. İlkay regen..
Çok iyi topçu.. İlkay regen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akan oyunda foto atıp pozisyon yorumlamayalımBir günümüz de güzel bitecekti şu fb maçından sonra bir ritim yakalayacaktik hem taraftar da canlanacakti çok sağol
valla cok sakin oynuyor tam atleticoya koy oynayacak topcu gibiSara rakipte olsaydı, ulan adamlar ne oyuncular buluyor derdik. Tabi bu da taktiği olan bir takımda daha iyi olacağını gösteriyor.
Akmıyor mu burada doğru mu yaptı yani hangi fotoyla yorumlayalimakan oyunda foto atıp pozisyon yorumlamayalım
burda vuruşuda kötü degil adamın kaleci güzel cıkardıAkmıyor mu burada doğru mu yaptı yani hangi fotoyla yorumlayalim
Burada ekstra pası yapmalıydı ama bir o kadar sorun Erende de var. Neden koşmazsın da orda beklersin anlamadım kiBir günümüz de güzel bitecekti şu fb maçından sonra bir ritim yakalayacaktik hem taraftar da canlanacakti çok sağol
Bu pozisyonda ya kapalı köşeye çatala asacaksın ki o vuruş elit golcü vuruşudur ya da Sara gibi vuracaksın. Bence de vuruş fena değildiburda vuruşuda kötü degil adamın kaleci güzel cıkardı
eren uyumasa boş kaleye atacak dönen topu
O evet zaten maç boyu sicti sadece.Dun lisbon son dakika attı tribün coştu aynısı olacakti valla alta kadar inerdim de yazıklar olsun valla.Bir de girince çok iyi oynamasına rağmen sara yedi bu haltıBurada ekstra pası yapmalıydı ama bir o kadar sorun Erende de var. Neden koşmazsın da orda beklersin anlamadım ki
bu arada satılsa falan asla yeri dolmaz
böyle heriflere 30-40 çekiyolar biz istediğimizde

Barış’ınki atılınca sesin çıkmıyor buna mı çıkıyorakan oyunda foto atıp pozisyon yorumlamayalım