#8 Gabriel Sara

Atletico gibi takimlarda üst düzey oynar bizim.gibi takimlarda bu nasil futbolcu dedittirir.

Barış’ınki atılınca sesin çıkmıyor buna mı çıkıyor

İstediği kadar iyi oynasın aşırı net pozisyonu yedi

Diğer şutunda da solda Osimhen bomboştu
her türlü fotodan yorumlamak yanlıs bunu keremede yapıyorlardı akan oyunda

barışın cıkmasıda yanlıstı macta eren varken

İyi bir oyuncu olabilir ama daha iyisi olan Edersona girmeliyiz
Saranın vücut vücuda çarpışanı adeta lemina gibi

son pozisyon hariç çok çok iyiydi. orda pası vermeliydi. 1-0 yeniliyor olsak kellesi giderdi

İyi güzel oynadın, düşmek üzere olan takımı oyuna girerek toparladın da, güzel kardeşim o son pozisyonda zayıf ayağınla şut çekmek yerine keşke kafanı kaldırıp içeri bi bakaydın. İyi futbolcuyla büyük futbolcu arasındaki farklar böyle pozisyonlarda belli oluyor işte. Bu pozisyondan 5-10 dk önce topu yavaşça sane’nin önüne bırakacağına yine zayıf ayağınla şut çekmen de yine same story.

Kral olmak güzel ama akıllı olmak daha güzel. Biraz daha akıllı olsan bugün takımın kazanmıştı.

Orada Mertens değilsen pas verecek kurnazlığa sahip olmuyorsun vurması normal kim olsa vurur orda. Pas verip Seferovic gibi olma ihtimali var
Orada pas vermek için mertens falan olmaya gerek yok kurnaz olmaya gerek yok.Atla deve değil arkadaş.Ben iyi futbolcuyum akıllı futbolcuyum diyorsan o pası vereceksin.

Eren o pozisyonda saraya pas vermeyip o şekilde golü kaçırsaydı buradakiler tarafından küfür yağmuruna tutulurdu..Şu pozşsyında en çok tepkiyi eren görüyor.İSizin adaletinizi seveyim.

Bu adama ne oldu topa vuruş kalitesi çok düştü sert şutlar çıkarmalı çok ayak içi plase deniyor kaçırdığı pozisyonda yerden ayağının üstüyle kaleyi tuttursa büyük ihtimal golü yapmıştı Eren'in arkada olduğunu sezip pas çıkarabilirdi yazık oldu

Ama genel anlamda oyun içi katkısını beğendim

Adam sakatlandi, 1 ay falan yok dediler hemen geri dondu. Nasil oldu bu olay? Acaba satisi son anda iptal mi oldu?

bunun yerine mertens girmis olsaydi maci almistik

Alan kontrolü yapmadan ters ayakla şut deniyor
Sol ayağı ile stop etse ya pas ya plase ile bitirecekti işte ,iki kere ters ayakla içine etti pozisyonların

kaçırdığı pozisyona ben de 3 dk sövdüm de dün girdikten sonra oynadığı oyunu beğenmeyen adamla konuşabilirsin ki

aynı otunu bugğb herhangi bir ligde oynasa sara gelşp sayfalarca methiyeler düzecekken burada takıntılı şekilde görmek duymak istemiyordur

11e dahil edilmeli, o son pasi cikarsaydi macin adami olabilirdi.

Geri
Üst Alt