#8 Gabriel Sara

Ulan 3 ay forumdan kayboldun Emrah'a Recep nerelerde öldü mü kaldı mı iyi mi diye soran tek adamdım forumda, karşılaştığımız üsluba bak. Paşa oyuncuyu seviyor diye eleştiremiyoruz. At kardeş beni bu adamın konusundan.
öncelikle selamun aleykum

Hagi mi yaw bu nasıl örnek. Hagi’nin muadili geldi mi kaç yıldır futbol izliyoruz. O anomali örnek. Bu düz adam kadar vursa kafi deriz. Barış çalışıyor yine vuramıyor varsa vardır yoksa yoktur. Çalışma da bir yere kadar.
Bizim taraftara göre herşey çalışmayla olur.
adamda yok işte ama ısrarla görmüyorlar işte yok çalışmıyor yok sakat yok bilmemne hep mazeret.
Yahu o zaman transfere ne gerek o kadar para harcamaya ne gerek var.Alalım sıradan tıpçuları geliştirelim.
Bu mantıkla dünya izerinde kötü topçu olmaması lazım.

Iyiydi baya girdikten sonra.kacirdigi golden sonra bayilmisim yeni kendime geldim ulan ne adamsin ya.Lan vurcakmis gibi yap soluna guclu ayagina al direkt ereni gor vs zamaninda vardi alaninda vardi cildirttin beni ya.

Bence yazın satmamız gerekiyordu.

Icerdeki Bayern macinda Kerem inegi de ayni sekilde Tete'yi gorememisti. Eren'e yuvarlasa topla kaleye girecek.
Gerci Eren'e de edilecek bir ton laf var o pozisyonda. Ulan!

Bence Sara 'nın hakkı yeniliyor, bir süredir sonradan oyuna girdiği maçlar da dahil olumlu işler yapıyor hatta takım iyice düştüğü maçlarda Sara 'nın oyuna girmesiyle beraber top yapmaya toparlanmaya başlıyoruz

Gabriel Sara. Galatasarayın mevcut kadroda 10 numara oynaması gereken ve kazanmamız gereken bir oyuncu olduğunu oyuna girdikten sonra kattığı hareketlilik ile kanıtladı. Golü atsaydı bambaşka şeyler de eklerdik bu sözlerime ama mücadelene sağlık Maestro. Böyle devam.
20260121_233551.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç ateş ediyor ateşşş.

Satilmasi teklif edilemez. 2-3 aydir cok iyi

Acil satmamiz lazim bundan olmayacak, en nefret ettigim oyuncu tipi

Defans yok ofans yok ikili mücadele yok hiz yok beli dönmüyor topu kolay kaybediyor say say bitmez

Sırtı dönük oynayamıyor yermeye gerek yok bence, gram futbol zekası olan biri bu adamı 10 a koymaz.

Bir pozisyon var son anlarda rakip arkadan gelip şut çekti, çok ağır ya

Geri
Üst Alt