#8 Gabriel Sara

IMG_5692.webp

Prime xavi-iniesta arası bir performans verdi inanılmazdı yaw. Kariyer zirvesi bu maçtı daha üstüne çıkılamaz

Sara büyük maçlarda enteresan bir şekilde iyi oynuyor. Fakat küçük maçlarda konsantre olamıyor maalesef. Tipik brezilyalı sorunu. Ben yine de sezon sonu eğer 20-25 milyon civarı bir teklif gelirse, satıp, Ederson tarzı bir orta saha alınmasından yanayım.

Çok teknik ve zeki topçu.
Ayağı yere sağlam basıyor ikili mücadelelerde devrilmiyor.

Elbette ki bir Lemina değil ama dün Lemina vari 1-2 defansif müdahalesi de oldu.

Bu herifin 30'una geldiğinde elit seviye bir regista olacağına inanıyorum.

fizik olarak hala bize ilk geldiği dönemin fersah fersah gerisinde. ama hiç yoktan yeniden norwich'teki şut kalitesi ve özgüvenine yeniden yaklaşmış. ortası da hagi klasındaydı. 10 numarada yunus'tan bile abuk duruyo ama 8 numarada fazlasıyla verimli. 10 numara işini nasıl hallederiz bilmiyorum ama sara da şu aşamada torreira ve lemina kadar değişilmez bir paröa olma yolundda ilerliyor.

fizik olarak hala bize ilk geldiği dönemin fersah fersah gerisinde. ama hiç yoktan yeniden norwich'teki şut kalitesi ve özgüvenine yeniden yaklaşmış. ortası da hagi klasındaydı. 10 numarada yunus'tan bile abuk duruyo ama 8 numarada fazlasıyla verimli. 10 numara işini nasıl hallederiz bilmiyorum ama sara da şu aşamada torreira ve lemina kadar değişilmez bir paröa olma yolundda ilerliyor.
bence su an ki seviyesi simdiye kadarki en yüksek performansiydi, bundan daha iyisi böylesi bir arenada zor yakalanilir. gol atti asist yapti daha ne beklenirki?

bence su an ki seviyesi simdiye kadarki en yüksek performansiydi, bundan daha iyisi böylesi bir arenada zor yakalanilir. gol atti asist yapti daha ne beklenirki?
ilk norwich'ten gelen sara 2 juventus golünden birinde daha faktör olurdu. ya ilk golde cambiasso'ya ortayı daha zor yaptırırdı ya da 2. golde davinson boğuşurken locatelli'ye kilit pası o kadar rahat yaptırmazdı. fiziği iyi olduğu için ceza sahasına daha çok girebiliyordu o da ayrı mesele ama öyle böyle dediğin gibi adam golle asistle skora direkt katkı verdi zaten. fazlasını beklemek açgözlülük olur hücum tarafında.

Gerçekten Ocak-Şubat arasında çıktığı seviye inanılmaz. Son oynadığı maçlara bakıyorum Juventus, Karagümrük ve ve Kayseri maçlarında hep maçı kıran, hepsinde maçın oyuncusu oldu

Geri
Üst Alt