Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala inanmıyorum,hep inandım
adam topçu oğlu topçu
ama bir süredir büyük oynuyor, sezon sonuna kadar devam etsin böyle de sonrasına sonra bakarız.3 gün içinde bağ sakatlığını nasıl iyileştirdiler acaba.sakatligini tamamiyle atmis
harkulade bi oyun leziz bi gösteri

bence su an ki seviyesi simdiye kadarki en yüksek performansiydi, bundan daha iyisi böylesi bir arenada zor yakalanilir. gol atti asist yapti daha ne beklenirki?fizik olarak hala bize ilk geldiği dönemin fersah fersah gerisinde. ama hiç yoktan yeniden norwich'teki şut kalitesi ve özgüvenine yeniden yaklaşmış. ortası da hagi klasındaydı. 10 numarada yunus'tan bile abuk duruyo ama 8 numarada fazlasıyla verimli. 10 numara işini nasıl hallederiz bilmiyorum ama sara da şu aşamada torreira ve lemina kadar değişilmez bir paröa olma yolundda ilerliyor.
ilk norwich'ten gelen sara 2 juventus golünden birinde daha faktör olurdu. ya ilk golde cambiasso'ya ortayı daha zor yaptırırdı ya da 2. golde davinson boğuşurken locatelli'ye kilit pası o kadar rahat yaptırmazdı. fiziği iyi olduğu için ceza sahasına daha çok girebiliyordu o da ayrı mesele ama öyle böyle dediğin gibi adam golle asistle skora direkt katkı verdi zaten. fazlasını beklemek açgözlülük olur hücum tarafında.bence su an ki seviyesi simdiye kadarki en yüksek performansiydi, bundan daha iyisi böylesi bir arenada zor yakalanilir. gol atti asist yapti daha ne beklenirki?