#8 Gabriel Sara

En büyük sıkıntısı o zaten. Onu da çözdüğünde piyasanın eşsiz futbolcularından birisine dönüşecek. İyi ki bizimle.
Kızdığım konu ilk geldiğinde çok iyi yapıyordu deli gibi araya nokta atışı atıyordu beşiktaş maçında Osimhen kaç defa 1'e 1 kaldı hiçbirinde de doğru yere atamadı umarım bu konuda bir gün başımızı yakmaz.

2 kontra pozisyonunda çok kötü tercihler yaptı, 2.yarı çıkabilirdi bence ama ilk yarı çok iyiydi.

karşısındakilerde dandik takımlar degil
bugün szboszlai 6.4 puan almıs sara 7

asensio szboszlaiden iyi topcu o zmn
Son pasları inanılmaz kötü bu arada

Mücadele kısmını överim ama pas konusunda her seferinde en berbat tercihi yapıyor.

Bugün yine iyiydi ama şu pas işini yapsa bambaşka şeyler konuşurduk.
Asensio ile ilgili tek cümle etmeden kışkırtmaya çalışıyorsun.

O da gayet iyi topçu kötülemeye gerek yok

Ayrıca Sara'yı da burada övdüm amacın ne ?

Asensio ile ilgili tek cümle etmeden kışkırtmaya çalışıyorsun.

O da gayet iyi topçu kötülemeye gerek yok

Ayrıca Sara'yı da burada övdüm amacın ne ?
cünkü boktan bi lig macında 90 dk sahada yürüyüp son dk rakibin mallıgı ile fb topcusu asensioyu övüp saraya salladıgınız icin buradayım

cünkü boktan bi lig macında 90 dk sahada yürüyüp son dk rakibin mallıgı ile fb topcusu asensioyu övüp saraya salladıgınız icin buradayım
Nerede salladım, yukarıda mesaj duruyor.

Mücadele kısmınıda gayet övdüm son toplarda kötü tercihler yapıyor dedim ki bunu düzeltmesi gerekiyor çıkıp leş topcuda demedim.

Attığım mesajın yukarısında başka mesaj var o daha ağır şeyler yazmış onu alıntılasaydın o zaman.

@Recep Buruk @Umut Işık

Kavga etmeyin
b0f98deab7a1d7b2629c57d2db6d5196.gif

Madallahh ne top oynadi beee su ara paslarida bi düzelt reis tamamdir

Bugün bence Brezilya milli takımına seçildi, harikaydı. Etkisi oldu kesinlikle.

Sara aslında o zamanı ve alanı bulduktan sonra hücum tarafında yaptıkları gerçekten takdir edilesi. Bunun haricinde bakıyorum 5 kilit pası var, 8 orta açmış ki bazıları gerçekten çok çok iyi ortalardı mesela maç boyunca yine çok koştu ki 16 tane de ikili mücadeleye girmiş

Sara 'yı direk 4-2-3-1 düzeninde dar alan işleri yapmak zorunda olan bir 10 numaradan ziyade 4-3-3 benzeri bir düzende sol iç gibi düşündüğümüzde orada Lang ve Jakobs ile birlikte çok işimize yarayacağına inanıyorum

Lan menajerler milli takimi brazil al ṣunu da kadroya 40a okutalim sezon sonu

Osimhen singonun ortasında sarayı bi görseydi bugün golü de vardı. İyiydi bugün

Bu adamın oyununu sevmiyorum. Yani kaç kere Avrupa maçlarında bire birde pas atamayıp atağı öldürdü. Yapması gereken temel işleri yapamayıp Belhanda’nın övüldüğü gibi övülüyor. Satılmalı şahsi fikrim

Geri
Üst Alt