8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Ve o ortamları sallayacak dilden dile konuşulacak takas gerçekleşti.

Porzingis efendimise veda ettik

Love ve Rubio beyefendilerimize hoşgeldin diyoruz attığınız sayı +etki puanı olsun yiğit adamlar

hatır şikesi dönmüş sanki bu takasta:) neyse iki taraf içinde hayırlısı olsun.

Porzingis'i eğer ona aldılarsa vetolarım. :D Şaka şaka bariz şekilde transfer şikesi yapılmadığı sürece vetolamam.

hatır şikesi dönmüş sanki bu takasta:) neyse iki taraf içinde hayırlısı olsun.

Burak'la hiç muhabbetim yok, hatır şikesi demeyeydin bari :) Ortada Porzingis var diye heyecan yapmayın hemen, sağlam asist ve ribaund verdim. İhtiysç meselesi.

porzingis gibi adam bırakılmaz be. en azından aldığın adamlara karşılık!

Tercih meselesi.İlla açıklama istiyorsanda yapayım

Sezon başlamadan attığım mesajlara bakarsan en çok beklenti içine girdiğim oyuncu olduğunu görürsün fakat beklemediğim oyuncular beklemediğim sayı katkısını aldım ve asist rebound da batırıyorum ve ileriki haftalarda dahada batıracağımı sezdim.

Defalarca takas yolladım porzingis oladipo irving hariç her oyuncumu takasa kattım kabul edilmedi.

Ayrıca aldığım oyuncular 11.draft değil
3. Ve 4. Draftlar

Herkes fikrini söyleyebilir sıkıntı yok. LeBron'u bile ortaya koydum ben. Eksiklerimi gidercekse her takasa açığım. Porzingis'te takasa açık anasını satiyim :D

Hayırlı olsun beyler. Ben de birkaç teklif yolladım ortaya karışık. Arda Deniz Gökhan Bilgin Ahmed Arif Kesen bir yanlışlık yapmadıysam sizin takımlar olması lazım. Karşı tekliflere de açığım :k19:
Renktaş ben takaslari göremedim ama eve geçince yine bir göz atarım.

Ayrıca draymond hala takasa açık teklifleri bekliyorum

Hayrına biri ilk mesaja tüm takım isimlerini yazı versin

Gerçek Kaptan NANDO!

Son düzenleme:
W-L-T deki T trade mi?
Yapanlar yazsın yav buraya gerilim heyecan keyif çekişme olsun sessiz sedasız tadı azalıyor

Beraberlik demek.

Sacramento ve rakip takımdan oyuncu olması şanssızlık olmaya başladı. 3.çeyrekten sonra yedekler oynuyor malum 40sayı fark yiyorlar sürekli

Çok ekstra bir durum olmaz ise takas yapmayacağım. Bu sene kurduğum takım ile ilerleyeceğim. FA havuzundan değerlendireceğim eksiklikleri şu anda gayet iyi gidiyorum.

Oha oyunu bırakan yok mu daha ya. Enkaz devralmak istiyorum enkaz :D

Porzingis takası da fazia olmuş :D

Jimmy Butler
Goran Dragic ve Joel Embiid takasa açıktır duyurulur

Geri
Üst Alt