- 19 Mart 2014
- 28.131
- 29.593
- 2.598
Oladipo+Noel Howard+Guard
Böyle bi takas düşünürmüsün
Evans lou collison
Howard takaslık değil, ayrıca Guardlarımdan memnunum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oladipo+Noel Howard+Guard
Böyle bi takas düşünürmüsün
Evans lou collison
geçenki porzingis takası veto mu yedi?
Porzingis takası bile veto yemedi. Marvin'in yanına Collinson'u da katabilirim. Burak ve sende bir adam daha ekleyebilirsin.
Collison + Bledsoe <> Butler + Wesley Mathews ?
Ahmet güzel bir teklif yolladım. Toplam yüzde 30 fark var. Çok uç bir takas değil, sadece yüzde 15 tek adamdan karlıyım.
Adım Ulaş Anli Ahmet değil. Diğer hesaba giremediğim için bu hesabı açtım. Yok o takasta sıkıntılı Tyreke Evans ve Butler kafa kafaya olmaz
Açıkçası şu an Butler'dan daha iyi Tyreke Evans katkı bakımdan bakarsak eğer daha faydalı olan Evans'tır. Potansiyel dersen elbette ki Butler'dır.
Bledsoe sakat, ve henüz döneceği belli değil.10 kasım diyorlar. Ama muhtemelen bu haftaya yetişmez.
Beklemek istiyorum. Hele bir göreyim yeni takımını ve rolünü, ona göre sana dönüş yapacağım. Sözüm sözdür, takasta kullansam bile senden başkasına vermeyeceğim.Hocam bledsoe sakat değil diye biliyorum.
Takaslandı işte benim bildiğim 10güne oynayacağı yönünde .
Buna rağmen takasa açıksan teklif sunayım
Yok abi olur mu öyle şey istediğine verebilirsin sen. Bende riske girip Oladipoyu verecektim sağlam teklif dediğim oydu.Beklemek istiyorum. Hele bir göreyim yeni takımını ve rolünü, ona göre sana dönüş yapacağım. Sözüm sözdür, takasta kullansam bile senden başkasına vermeyeceğim.