8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Sakat oyuncuyu fa takasla alıp sonra +1 oyuncu daha alabilenler var nasıl oluyor o?
Misal taner bey jabari parkerı aldı bugün chandler parsonsu almış

O kadar lig kurduk, bi ayrıcalık yapayım dedim kendime :D

Sakat oyuncun yok çünkü :D Benim mesela Gobert sakat ve ek kontenjan da bekliyor yine 13 kişilik kadro mu kuruyorum onsuz
Öyle sacmalik mi olur ya. Sakat oyuncunun droplanip sonra iyileşeceği zaman baskasi tarafından kapilmasi veya sakat oyuncuyu droplayip droplamamak arasında kalmak oyunun önemli renklerinden biri. Bu kural kaldırılmalı.

Öyle sacmalik mi olur ya. Sakat oyuncunun droplanip sonra iyileşeceği zaman baskasi tarafından kapilmasi veya sakat oyuncuyu droplayip droplamamak arasında kalmak oyunun önemli renklerinden biri. Bu kural kaldırılmalı.

Oyunun en başından beri var ortasında kaldırmak doğru olmaz. Sonradan eklenen bir kural değil bu

IL spotu diye bir kural koyduk başta. Ben de ilk defa duymuştum. Çokta oyunu etkileyen bir durum değil bence. Parker'ı aldım mesela. Allah bilir ne zaman döner. Dönsede ne kadar verimli olur??

IL spotu diye bir kural koyduk başta. Ben de ilk defa duymuştum. Çokta oyunu etkileyen bir durum değil bence. Parker'ı aldım mesela. Allah bilir ne zaman döner. Dönsede ne kadar verimli olur??

Etkiler aslında oyunu o spot da Kawhi Gobert İsiah Tomas gibi adamlar beklerse etkiler

bence bu kural baştan bilinmediği için doğru değil fakat çokda mühim değil öğrenmiş olduk bizde

Ve haftanın son gününe geldik , çoğu maçın aksine maçımız kafa kafaya heyecanla bekliyoruz.
231.png

Haftanın son gününde Booker sakatlandı ve rakipte Curry 11 Klay 10 rebo yaptı bu nedenle reboundu verdik ne yazık ki. Gobert'in olmadığı haftada hem blok hemde reboundu alsaydım on numara olacaktı.

Uğur Özdil in teklifine counter teklif yapmıştım, kabul etmiş. Hiç görüşmeden yapılan ilk takas oldu sanırım :asd22: Hayırlı olsun iki takıma da :k19:

Yukarıdaki takasa benzer iletişimsiz ikinci takas gerçekleşti.
Heyecanlıyız piyasada tanınan tehlikeli kartel BRANDON İNGRAM takımımıza katılıyor bir aksilik olmazsa .
Justin Holiday ve Taj Gibson'a ekibimize verdikleri katkılar için teşekkür ederiz.
02A_13901_8F114_HeadsUp.png

Geri
Üst Alt