Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlükde özellikle gerilere düşmüşsün gibi geldi maçlarında ondan o tarz bi teklif yaptım .üzgünüm ama teklifini geri çevirdim.
Sakat oyuncuyu fa takasla alıp sonra +1 oyuncu daha alabilenler var nasıl oluyor o?
Misal taner bey jabari parkerı aldı bugün chandler parsonsu almış
Bende öyle bir kontenjan yok :S
Öyle sacmalik mi olur ya. Sakat oyuncunun droplanip sonra iyileşeceği zaman baskasi tarafından kapilmasi veya sakat oyuncuyu droplayip droplamamak arasında kalmak oyunun önemli renklerinden biri. Bu kural kaldırılmalı.Sakat oyuncun yok çünküBenim mesela Gobert sakat ve ek kontenjan da bekliyor yine 13 kişilik kadro mu kuruyorum onsuz
Öyle sacmalik mi olur ya. Sakat oyuncunun droplanip sonra iyileşeceği zaman baskasi tarafından kapilmasi veya sakat oyuncuyu droplayip droplamamak arasında kalmak oyunun önemli renklerinden biri. Bu kural kaldırılmalı.
IL spotu diye bir kural koyduk başta. Ben de ilk defa duymuştum. Çokta oyunu etkileyen bir durum değil bence. Parker'ı aldım mesela. Allah bilir ne zaman döner. Dönsede ne kadar verimli olur??