8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

bazı arkadaşlar sakat oyuncularını İL listesine almış.nasıl oluyor bu?

bazı arkadaşlar sakat oyuncularını İL listesine almış.nasıl oluyor bu?
Geçen sayfada detaylı konuşuldu benimde aklıma takılmıştı bilgilendirdiler.
Özetle herkesde 1 İL hakkı var takasla bunu doldurup + oyuncu cekilebiliyor
yalnız sanırım herkes yoğun deliler gibi kendim yazıyorum sayfaya-oyundaki sohbet yerine kimse geyik çevirmiyor

IL spotu diye bir kural koyduk başta. Ben de ilk defa duymuştum. Çokta oyunu etkileyen bir durum değil bence. Parker'ı aldım mesela. Allah bilir ne zaman döner. Dönsede ne kadar verimli olur??

İL spotu sadece belirli kişilere mi açık yoksa herkese mi?bende öyle bir şey çıkmıyor.

İL spotu sadece belirli kişilere mi açık yoksa herkese mi?bende öyle bir şey çıkmıyor.

Herkese açık tabi ki. Kadronu düzenlediğin ekranda sakat bir oyun varsa basılı tuttuğunda en altta IL spotu çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Dün Kayisdagi-Onat bey ile Faried konusunda resmen bu çalımı yedim :asd22:
0

Bu seferde Alper Potuk vakası yaşadık hemde bu haftaki rakibim tarafından
Valentine isteği yolladım sabah geldi sanıyorum baktım başkasına gitmiş önce istek attı heralde

Bu seferde Alper Potuk vakası yaşadık hemde bu haftaki rakibim tarafından
Valentine isteği yolladım sabah geldi sanıyorum baktım başkasına gitmiş önce istek attı heralde

Öncelikle alakası yok. Waive hakkı bendeydi son dakika da istesem bile alabiliyordum:D

Öncelikle alakası yok. Waive hakkı bendeydi son dakika da istesem bile alabiliyordum:D
Waive hakkı derken ? Bide ben 1 oyuncuya 2 oyuncu verdim bu sırada 2/3 hakkım doluydu takas gerçekleşti şimdi Add ile oyuncu aldım hak 3/3 oldu . Yarını bekleyen takas var o iptal olduda görünmüyor nolacak acaba ve droplamadan oyuncu aldığımda neden hak doldu acaba dolmaz demişlerdi.
Kapalı kutu NWABA'yı bünyemize kattık.

edit:takas derken valentine gibi beklemek zorundayım aldığım oyuncuda
2.edit:nwaba il'de bide bidaha oyuncu alırım diye düşündüm oyun bumlattı resmen beni.
nwabaoffseason2.jpg

Son düzenleme:
Waive hakkı derken ? Bide ben 1 oyuncuya 2 oyuncu verdim bu sırada 2/3 hakkım doluydu takas gerçekleşti şimdi Add ile oyuncu aldım hak 3/3 oldu . Yarını bekleyen takas var o iptal olduda görünmüyor nolacak acaba ve droplamadan oyuncu aldığımda neden hak doldu acaba dolmaz demişlerdi.
Kapalı kutu NWABA'yı bünyemize kattık.

edit:takas derken valentine gibi beklemek zorundayım aldığım oyuncuda
2.edit:nwaba il'de bide bidaha oyuncu alırım diye düşündüm oyun bumlattı resmen beni.
nwabaoffseason2.jpg

Sıkıntı olmaz + - 0 dasın işte.

Sıkıntı olmaz + - 0 dasın işte.
peki ILye koydugum nwaba için gidip bir oyuncu daha alsam herhangi bi hak yemiyor değil mi , veya nwaba ILden bu gece cıksa aldıgım oyuncuyu geri sorunsuz droplayabilirmiyim ?
Çünkü yukarıdada dediğimi tekrarlayım
3/3 hak dolu görünüyor
25 Kasıma takas bekliyor.

Bu hafta Gobert'in eksikligini çok çekiyorum. C spot u boş geçmesin diye Dieng salağını tekrar takıma kattık ama bi cacık oynadığı yok artı ne alakaysa benim takımdaki oyuncular maçlarını hep aynı günlerde oynuyor burdan da gol yiyoruz bunlara ek olarak bn spotuna aldıgımız adamlar aslardan daha iyi performans gösteriyor. Kyle Anderson çok iyi maçlar çıkarmasına ragmen adamın istatikleri çöpe gitti 2 maçtır. Uzun lafın kısası bu hafta sıkıntılı 3 hafta sonra ilk yenilgi gelebilir

Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçsız İngramı alıp full maçlı taj ve holiday'i vermem seni kurtarabilir gibi görünüyor.
Yok abi anlamadım ben bu işi ıl de oyuncum var oyuncu aldırmıyor sistem . Hakkın dolu diyor ulan oyuncum eksik oyuncum
böyle olacağını bilsem gidip nwaba'yı almazdım be üzüldüm , alacağımı alır sonra alırdım

Son düzenleme:
Maçsız İngramı alıp full maçlı taj ve holiday'i vermem seni kurtarabilir gibi görünüyor.
Yok abi anlamadım ben bu işi ıl de oyuncum var oyuncu aldırmıyor sistem . Hakkın dolu diyor ulan oyuncum eksik oyuncum
böyle olacağını bilsem gidip nwaba'yı almazdım be üzüldüm , alacağımı alır sonra alırdım

3 tane ekleme hakkın var haftada onu doldurursan ekleme yapamazsın ama drop yapabilirsin. Bu arada Portland Brooklyn maçı oynanıyor. Anlaşılan New York'da sabah olmuş:D

3 tane ekleme hakkın var haftada onu doldurursan ekleme yapamazsın ama drop yapabilirsin. Bu arada Portland Brooklyn maçı oynanıyor. Anlaşılan New York'da sabah olmuş:D
İzliyorum Brooklyn çok yüzdeli oynuyor.Alabilseydim Trevor Booker veya Vonleh'i alacaktım bu arada ikiside bu maçtan

İkiside rebo verir sadece başka birşey vermezler artı sadece PF olarak kullanabiliyorsun bana C lazım Gobert iyileşene kadar.
Olynk'i alabilirsin ondada kararsız kalmıştım . Bari Al farouq aminu iyileşse ve kimse çökmese onada valentine gibi istek attım sırf onun için harcadım hakkı ve dropladıgım oyuncunun 25'inde maçı var bide bildiğin 1-2 maç kaybını göze aldım onun için.

Son düzenleme:
Olynk'i alabilirsin ondada kararsız kalmıştım . Bari Al farouq aminu iyileşse ve kimse çökmese onada valentine gibi istek attım sırf onun için harcadım hakkı ve dropladıgım oyuncunun 25'inde maçı var bide bildiğin 1-2 maç kaybını göze aldım onun için.

Aminu da sf-pf takımın dengesi bozuk olduğu için alamam onu IL spotum da dolu. Sıkıntı var baya yani nasıl çözebileceğiz bakalım takas lazım da kimse yanaşmıyor.

Oyuna katılmak isteyen yokmu Furkan çıkabilirim demişti diye hatırlıyorum ilgilenemiyor halen

Şu oyunla ilgilenebilecekler olsun sohbeti muhabbeti artsın, geçen yıl böyle değilmiş konusuna baktım

Geri
Üst Alt