Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.239
- 25.807
- 2.808
bazı arkadaşlar sakat oyuncularını İL listesine almış.nasıl oluyor bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sayfada detaylı konuşuldu benimde aklıma takılmıştı bilgilendirdiler.bazı arkadaşlar sakat oyuncularını İL listesine almış.nasıl oluyor bu?
IL spotu diye bir kural koyduk başta. Ben de ilk defa duymuştum. Çokta oyunu etkileyen bir durum değil bence. Parker'ı aldım mesela. Allah bilir ne zaman döner. Dönsede ne kadar verimli olur??
İL spotu sadece belirli kişilere mi açık yoksa herkese mi?bende öyle bir şey çıkmıyor.
Bu seferde Alper Potuk vakası yaşadık hemde bu haftaki rakibim tarafından
Valentine isteği yolladım sabah geldi sanıyorum baktım başkasına gitmiş önce istek attı heralde
Waive hakkı derken ? Bide ben 1 oyuncuya 2 oyuncu verdim bu sırada 2/3 hakkım doluydu takas gerçekleşti şimdi Add ile oyuncu aldım hak 3/3 oldu . Yarını bekleyen takas var o iptal olduda görünmüyor nolacak acaba ve droplamadan oyuncu aldığımda neden hak doldu acaba dolmaz demişlerdi.Öncelikle alakası yok. Waive hakkı bendeydi son dakika da istesem bile alabiliyordum![]()
Waive hakkı derken ? Bide ben 1 oyuncuya 2 oyuncu verdim bu sırada 2/3 hakkım doluydu takas gerçekleşti şimdi Add ile oyuncu aldım hak 3/3 oldu . Yarını bekleyen takas var o iptal olduda görünmüyor nolacak acaba ve droplamadan oyuncu aldığımda neden hak doldu acaba dolmaz demişlerdi.
Kapalı kutu NWABA'yı bünyemize kattık.
edit:takas derken valentine gibi beklemek zorundayım aldığım oyuncuda
2.edit:nwaba il'de bide bidaha oyuncu alırım diye düşündüm oyun bumlattı resmen beni.
![]()
peki ILye koydugum nwaba için gidip bir oyuncu daha alsam herhangi bi hak yemiyor değil mi , veya nwaba ILden bu gece cıksa aldıgım oyuncuyu geri sorunsuz droplayabilirmiyim ?Sıkıntı olmaz + - 0 dasın işte.
Maçsız İngramı alıp full maçlı taj ve holiday'i vermem seni kurtarabilir gibi görünüyor.
Yok abi anlamadım ben bu işi ıl de oyuncum var oyuncu aldırmıyor sistem . Hakkın dolu diyor ulan oyuncum eksik oyuncum
böyle olacağını bilsem gidip nwaba'yı almazdım be üzüldüm , alacağımı alır sonra alırdım
İzliyorum Brooklyn çok yüzdeli oynuyor.Alabilseydim Trevor Booker veya Vonleh'i alacaktım bu arada ikiside bu maçtan3 tane ekleme hakkın var haftada onu doldurursan ekleme yapamazsın ama drop yapabilirsin. Bu arada Portland Brooklyn maçı oynanıyor. Anlaşılan New York'da sabah olmuş![]()
İzliyorum Brooklyn çok yüzdeli oynuyor.Alabilseydim Trevor Booker veya Vonleh'i alacaktım bu arada ikiside bu maçtan
Olynk'i alabilirsin ondada kararsız kalmıştım . Bari Al farouq aminu iyileşse ve kimse çökmese onada valentine gibi istek attım sırf onun için harcadım hakkı ve dropladıgım oyuncunun 25'inde maçı var bide bildiğin 1-2 maç kaybını göze aldım onun için.İkiside rebo verir sadece başka birşey vermezler artı sadece PF olarak kullanabiliyorsun bana C lazım Gobert iyileşene kadar.
Olynk'i alabilirsin ondada kararsız kalmıştım . Bari Al farouq aminu iyileşse ve kimse çökmese onada valentine gibi istek attım sırf onun için harcadım hakkı ve dropladıgım oyuncunun 25'inde maçı var bide bildiğin 1-2 maç kaybını göze aldım onun için.