8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Bu hafta transferlerimle + tecrübesizliğimle iyi sıçtım .
Gittik önce öyle veya böyle hakkı doldurduk takas yaptık 2 oyuncu verdik 1 oyuncuya ki burda şanssızlık aldığım oyuncunun maçının olmayışıydı sonra Valentine geldi derken waive hakkı davasına alamadık gittik hak dolmaz diye nwaba'yı aldık oda aralığın ortasına kadar sakatmış neyse ki haftanın bitmesine 2 gün kaldı dayanın yiğitler .

Bu hafta transferlerimle + tecrübesizliğimle iyi sıçtım .
Gittik önce öyle veya böyle hakkı doldurduk takas yaptık 2 oyuncu verdik 1 oyuncuya ki burda şanssızlık aldığım oyuncunun maçının olmayışıydı sonra Valentine geldi derken waive hakkı davasına alamadık gittik hak dolmaz diye nwaba'yı aldık oda aralığın ortasına kadar sakatmış neyse ki haftanın bitmesine 2 gün kaldı dayanın yiğitler .

Bu hafta 5-4 galip büyük ihtimalle sana karşı. Bende çok sıkıntı çektim bu hafta normal sonuç olur

Hield 7 üçlük atmış ya la. Takımımız için güzel bir takviye oldu.

Ayrıca ekibimizde deandre, drummond ve bilimum uzun varken blok kategorisini sürekli kaybetmemi bir türlü anlamlandiramiyorum. Zamanla düzelecektir diye umuyorum.

Hield 7 üçlük atmış ya la. Takımımız için güzel bir takviye oldu.

Ayrıca ekibimizde deandre, drummond ve bilimum uzun varken blok kategorisini sürekli kaybetmemi bir türlü anlamlandiramiyorum. Zamanla düzelecektir diye umuyorum.
Onlar hep Brook Lopezsizlikten .Gel Blake Griffin'e Ricky Rubio+Brook Lopez'i veriyim .

O kadar ağlamama rağmen dayanamayıp ilk günden 2 oyuncu aldım. Akıllanmıyoruz efendim.

Kelly Oubre Jr. & T.Booker 'a hoşgeldiniz diyoruz

Bu clippers ne şanssız takım arkadaş .2-3 ay Griffin yok dayanamadım gittim Harrel'ı aldım .

Takım bi potansiyelini bulamadı anasını satayım. Turner'ı ayrı dert, Crabbe'i ayrı dert, Bradley'si ayrı dert.

Herkes mi iyi gidiyor arkadaş, yok mu takas isteyen?

Geri
Üst Alt