8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Porzingis takası bile veto yemedi. Marvin'in yanına Collinson'u da katabilirim. Burak ve sende bir adam daha ekleyebilirsin.

Marvin Williams-Tyreke Evans'a karşlık Butler ve Marquesse Chrise ne dersin.

Ahmet güzel bir teklif yolladım. Toplam yüzde 30 fark var. Çok uç bir takas değil, sadece yüzde 15 tek adamdan karlıyım.

Adım Ulaş Anli Ahmet değil. Diğer hesaba giremediğim için bu hesabı açtım. Yok o takasta sıkıntılı Tyreke Evans ve Butler kafa kafaya olmaz

Adım Ulaş Anli Ahmet değil. Diğer hesaba giremediğim için bu hesabı açtım. Yok o takasta sıkıntılı Tyreke Evans ve Butler kafa kafaya olmaz

Açıkçası şu an Butler'dan daha iyi Tyreke Evans katkı bakımdan bakarsak eğer daha faydalı olan Evans'tır. Potansiyel dersen elbette ki Butler'dır.

Açıkçası şu an Butler'dan daha iyi Tyreke Evans katkı bakımdan bakarsak eğer daha faydalı olan Evans'tır. Potansiyel dersen elbette ki Butler'dır.

Tamam işte Butler performansını artıramayabilir ama Tyreke istikrarsız bir adam yüzde yüz performansı düşecek

Takasınızı bozan adam olup araya girmek istemem fakat anlaşamazsanız bledsoe için güzel bi teklifim var beklemedeyim
Edit: fakat bledsoe yu vermen için bi sebep yok demedim say.
İyi katkı alacaksın bledsoe dan

Son düzenleme:
Bledsoe sakat, ve henüz döneceği belli değil. :) 10 kasım diyorlar. Ama muhtemelen bu haftaya yetişmez.

Son düzenleme:
Hocam bledsoe sakat değil diye biliyorum.
Takaslandı işte benim bildiğim 10güne oynayacağı yönünde .
Buna rağmen takasa açıksan teklif sunayım
Beklemek istiyorum. Hele bir göreyim yeni takımını ve rolünü, ona göre sana dönüş yapacağım. Sözüm sözdür, takasta kullansam bile senden başkasına vermeyeceğim.

Beklemek istiyorum. Hele bir göreyim yeni takımını ve rolünü, ona göre sana dönüş yapacağım. Sözüm sözdür, takasta kullansam bile senden başkasına vermeyeceğim.
Yok abi olur mu öyle şey istediğine verebilirsin sen. Bende riske girip Oladipoyu verecektim sağlam teklif dediğim oydu.
Oladipo+ x <-> Bledsoe+Marvin(Valanciu) tarzı bi teklif yapacaktım.
Bledsoe'nun etkili oynayacağını düşünüyorum bol puan kazanmalar :asd22:

Drummond
DeA. Jordan
Howard
Capela
Embiid
Gobert
Kanter
Gortat
Jokic

Bu isimleri takaslamayı kabul edebilirim diye düşünen olursa söylesin teklif düşüneyim.
Vereceğim teklifin içinde şu oyuncular hariç hepsi yer alabilir ;

-İrving
-Schröder
-Love

Son düzenleme:
Tadeus Yang rankingde 12. sıraya yukselmiş. İlginç.

Hee geçen 7 gün içinmiş.

Son düzenleme:
malcolm brogdon ve mike conley'e karşılık bir uzun istiyorum.teklifi olanlar yollayabilir.

Geri
Üst Alt