Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.239
- 25.807
- 2.808
W-L-T deki T trade mi?
Yapanlar yazsın yav buraya gerilim heyecan keyif çekişme olsun sessiz sedasız tadı azalıyor
W= WİN L= LOST T= TİED(Berabere)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
W-L-T deki T trade mi?
Yapanlar yazsın yav buraya gerilim heyecan keyif çekişme olsun sessiz sedasız tadı azalıyor
Bu hafta kaybettim. Hemde ağır şekilde ama 5-4 kaybedebilirmişim de , zira iki bölümde ucu ucuna gitmiş.
Aynen Lebron 57 sayı atmıştı.Benim takım fena coltu bu hafta. O da sana denk geldi abi![]()
Tayyar son takaslardan sonra takımın çok iyi olmuş Alenne Crabbe ve Daeren Fox'dan kurtulduğun zaman senin takımın bazı eşleşmeleri 9-0 yapma ihtimali var bayaTatum kimde bilmiyorum da, bir Celticsli olarak Tatum'a karşılık Kuzma'yı vereceğim.
Tayyar son takaslardan sonra takımın çok iyi olmuş Alenne Crabbe ve Daeren Fox'dan kurtulduğun zaman senin takımın bazı eşleşmeleri 9-0 yapma ihtimali var baya
Yok yanlış olmuş Denis smith jr. diyecektimFox bende değil. Crabbe de ilk 5'e yerleşmiş bu gece ilk defa. Ama 9-0 yapacak potansiyeli görmüyorum hala takımda![]()
Durumlar nasıl beyler nasıl gidiyor oyun
Millet sessiz ve derinden oynuyor oyunu. Justin Holiday, Domantas Sabonis, Tim Hardaway Jr.'den sonra Bobby Portis'i de kaçırdım free-agent'dan.
Ben hala senin embiid dururken brook lopezi almama yanıyorum
Aynen herkes derin oynuyor takas vsde olmadı
Senin sayı ortalaman düşük sanırım.Bu arada gobert takasa açık mı
Marvin Williams'ı verebilirim Butler için !