8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Adamım middleton çoşmuş 43 sayı, 5 ribaund, 7 asist

Guard ya da forvet karşılığı C verebilecek babyiğit aranıyor. Kuzma isteyen Lakers sevdalılarına duyurulur.

Bu hafta kaybettim. Hemde ağır şekilde ama 5-4 kaybedebilirmişim de , zira iki bölümde ucu ucuna gitmiş.

Benim takım fena coltu bu hafta. O da sana denk geldi abi :D
Aynen Lebron 57 sayı atmıştı. :D İşe yaramaz adamlar bile 30 sayıya yaklaşınca kaybediyorsun normal olarak, yoksa benim takımda o kadar ezilecek bir ekip değil açıkçası diye düşünüyorum.

Alt sıradan seçtiğim adamlar çok iyi gidiyor ama ilk turdan seçtiğim Butler rezil performans sergiliyor

Tatum kimde bilmiyorum da, bir Celticsli olarak Tatum'a karşılık Kuzma'yı vereceğim.

Jerian ve Jeremi Grant kardeşleri aldık FA'den bakalım neler yapacaklar

Tatum kimde bilmiyorum da, bir Celticsli olarak Tatum'a karşılık Kuzma'yı vereceğim.
Tayyar son takaslardan sonra takımın çok iyi olmuş Alenne Crabbe ve Daeren Fox'dan kurtulduğun zaman senin takımın bazı eşleşmeleri 9-0 yapma ihtimali var baya

Harika bir hafta geçirdik darısı bu haftaya inşallah.

Gsc konferansı 3.sıradayız

Bu arada 10+ ribaund ve sayı ortalaması olan oyuncuya centre+guard veririm oyuncuya göre.

Tayyar son takaslardan sonra takımın çok iyi olmuş Alenne Crabbe ve Daeren Fox'dan kurtulduğun zaman senin takımın bazı eşleşmeleri 9-0 yapma ihtimali var baya

Fox bende değil. Crabbe de ilk 5'e yerleşmiş bu gece ilk defa. Ama 9-0 yapacak potansiyeli görmüyorum hala takımda :D

Millet sessiz ve derinden oynuyor oyunu. Justin Holiday, Domantas Sabonis, Tim Hardaway Jr.'den sonra Bobby Portis'i de kaçırdım free-agent'dan.

Ben hala senin embiid dururken brook lopezi almama yanıyorum
Aynen herkes derin oynuyor takas vsde olmadı
Senin sayı ortalaman düşük sanırım.Bu arada gobert takasa açık mı

Edit: Goberi ikinci turda draftlamışsın yeni gördüm beni aşar nedense embiid gerisi diye düşündüm

Son düzenleme:
Marvin Williams'ı verebilirim Butler için !

Geri
Üst Alt