#8 Kerem Demirbay

10 numara, 8 numara ver 6 numara hepsini rahatlıkla oynar en başta şutları fena demiştik sonunda tam soktu muhtemelen attığı ilk gol sezonun gollerinden biri olur ilk 5'de yer alır. :asd:

Dayı fizik olarak baya güçlendi, geldiği haliyle alakası yok şu an. Kalite topçu zaten bilinen bir şey, fiziğini toparlayınca fark yaratmaya başladı.

Fena falso almis gercektende, cok estetik bir gol.

Dayi zaten son 2-3 haftadir cikista, oyun icinde yer yer kayboluyor elbette ancak skora katki veriyor ve gordumuguz uzere ilk gunden beri diyoruz, ortasahalar skora katki verince maclar gorece kolay geciyor.

Fizik olarak toparladı takımı iyice sahiplendi. Şut kalitesi gerçekden çok iyi her maç 2-3 kere denese daha çok gol atar.

Sampiyon olursak en buyuk katkilardan biri olacak 8 numaramiz yok derken sazi eline aldi devam etti

Oynamazkende ben buraya oynamaya geldim oynayacagimda diyebilecek kadar kendine guveniyor haftada 1 maca dustugu icin performansi artarak devam edecektir

Kupaya gidebilir bu yaz.

bayağı verimli oynuyor

özeti izledim de kavruk lampard gibi bişey olmuş.

antifener

Hocanın güvenini boşa çıkarmadı. Özel bir yeniden doğuş yaşıyor olsa gerek. Net şampiyon yapacak kritik performans gösteriyor. Bravo dayı.

Her sezon son düzlüğe girince biri god modunu açıyor.

Ankaragücü maçının adamıydı, Antalya maçının adamıydı, beşiktaş maçının da en iyisiydi. Bu maça da damga vurdu. Son 4 maçın adamı bence açık ara.

Geri
Üst Alt