Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok garip yorumların var. Adamın istatistikleri ortadayken %80 üstü pasla oynarken basit pas hatası yapıyor demek ne kadar doğru?duran top harici beğenmiyorum
2li mücadele kazanamıyor ve çok basit pas hatası yapıyor
en az 3 tane var basit pas hatası yaptığı.Çok garip yorumların var. Adamın istatistikleri ortadayken %80 üstü pasla oynarken basit pas hatası yapıyor demek ne kadar doğru?
Ekli dosyayı görüntüle 218586
60'dan sonra Torrerira da sık pas hatası yaptı ona da bu sebeple beğenmiyorum diyebilir miyiz?en az 3 tane var basit pas hatası yaptığı.
gerçi takımın genelinde bu problem var
ben çoğu insan gibi oyuncuyu en başta beğenmeyip daima oyuncuyu kötüleyen biri değilim ve öyle olmadım hiç60'dan sonra Torrerira da sık pas hatası yaptı ona da bu sebeple beğenmiyorum diyebilir miyiz?
Eleştirinin bir dozu ve mantıksal düzlemde yeri olmalı bana göre. Omuz silkip banane ben beğenmiyorum demek Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Üstelik konu nitel değil nicel verilerle gözlemlenebilirken
bugün iyi oynadığını kabul etmemek hıyarlık olur
60'dan sonra Torrerira da sık pas hatası yaptı ona da bu sebeple beğenmiyorum diyebilir miyiz?
Eleştirinin bir dozu ve mantıksal düzlemde yeri olmalı bana göre. Omuz silkip banane ben beğenmiyorum demek Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Üstelik konu nitel değil nicel verilerle gözlemlenebilirken
Kondisyon yok..hazır değiller malesef..geri koşmada sıkıntılar yaşıyor ama ayağı düzgün. biraz daha toparlanması lazım sadece.