#8 Kerem Demirbay

boşluğa pas atmada çok iiydi ewet

duran top harici beğenmiyorum

2li mücadele kazanamıyor ve çok basit pas hatası yapıyor

duran top harici beğenmiyorum

2li mücadele kazanamıyor ve çok basit pas hatası yapıyor
Çok garip yorumların var. Adamın istatistikleri ortadayken %80 üstü pasla oynarken basit pas hatası yapıyor demek ne kadar doğru?
1693689957164.webp

Bugün biraz daha toparlanmış göründü. Daha da iyi olacak bence. Ange için de aynı şey geçerli.

Alacağım hayvanımsı orta saha ve Torreirayla beraber lig maçlarında orta saha 3'lüsü olabilir.

Süper lig için ideal bir 8 numara. Özellikle anadolu deplasmanlarında. Ama içerdeki derby ve şampiyonlar liginde her türlü Oliviera'yı tercih ederim. Geçen sene derbi maçlarındaki Oliviera katkısı çok görmezden geliniyor.

en az 3 tane var basit pas hatası yaptığı.

gerçi takımın genelinde bu problem var
60'dan sonra Torrerira da sık pas hatası yaptı ona da bu sebeple beğenmiyorum diyebilir miyiz?
Eleştirinin bir dozu ve mantıksal düzlemde yeri olmalı bana göre. Omuz silkip banane ben beğenmiyorum demek Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Üstelik konu nitel değil nicel verilerle gözlemlenebilirken

Bu adam 32 milyon euro transfer görmüş bir oyuncu, ritmini bulursa ligin içinden geçer.

60'dan sonra Torrerira da sık pas hatası yaptı ona da bu sebeple beğenmiyorum diyebilir miyiz?
Eleştirinin bir dozu ve mantıksal düzlemde yeri olmalı bana göre. Omuz silkip banane ben beğenmiyorum demek Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Üstelik konu nitel değil nicel verilerle gözlemlenebilirken
ben çoğu insan gibi oyuncuyu en başta beğenmeyip daima oyuncuyu kötüleyen biri değilim ve öyle olmadım hiç

bakambuyu kimse beğenmiyorken ben de kötü falan demiyorum. tam tersi beğeniyorum atletikliğini. gomisin kağnılığından sonra gözüme o hız hoş geliyor

demirbayın yaptığı basit pas hatalarını CLde yaparsa yeriz golleri

8+3'e uyup takıma zarar vermemesi bile yeterliydi gözümde. Ligde rahat götürür bizi. Duran topları da gayet iyi.

Güven veriyor

Topla rakibin arasinda vucudunu cok iyi kullaniyor bu sekilde az top kaybi yapar sirti dönük orta saha oyuncusu olarak bu da takimi rahatlatacak

Çok da abes değil gerçekten basit pas hataları azımsanacak kadar değil üstelik Torreira gibi yorgunluk sebebiyle de değil maçın başında ve yine ikinci yarının başında

olveryrayi sunun aldigi paraya alabilseydik kimse laf etmezdi

kerem sunun biraz üstüne cikabilirse ligi götürür her türlü

üstelik yerli ve ucuza oynuyor

Geri
Üst Alt