Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herif yürüyerek oynuyor ama devre arası en çok koşan 2. oyuncuydu nasıl iş anlamadım
Futboldan anlamıyon demek kiherif yürüyerek oynuyor ama devre arası en çok koşan 2. oyuncuydu nasıl iş anlamadım
fiziksel olarak ziyech zaha mertensin önunde bu aradaNeden 10 numara oynatmıyoruz anlamış değilim... Bu adam daha önce kariyerinde oynadı skorada katkısı yüksek pasör ve şutör elimizde böyle biri varken neden hiç denemiyoruz anlayamıyorum.
Fiziksel olarak çok iyi olmayabilir ama Ziyech sonrası en iyi şut çeken oyuncu ve 10 numarada bağlantılarıda kurabilir diğer Kerem yerine koysak bu maçta skoru açabilirdi.
Kerem zaten alınırken 8.5 numaraydı 6.5 numara değildi şöyle bir kadroyu niye hiç denemedik anlamış değilim.fiziksel olarak ziyech zaha mertensin önunde bu arada
her konuda aynı şeyi yazıyor gibi oluyor ama zaha hocam sebebiKerem zaten alınırken 8.5 numaraydı 6.5 numara değildi şöyle bir kadroyu niye hiç denemedik anlamış değilim.
Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Barış
Torreira - Kaan
Tete/Ziyech - Kerem D. - Kerem/Zaha
Icardi