#8 Kerem Demirbay

herif yürüyerek oynuyor ama devre arası en çok koşan 2. oyuncuydu nasıl iş anlamadım

Çıkmadan önceki bi 5 dakika saçmaladı ama genelinde gayet olumlu bi performans sergiledi.

En iyi şartlarda dördüncü orta saha olur. Hatta 4-2-3-1 oynadığımız düşünülünce on numarayı da katarak rotasyonda 7. orta saha yapmak daha bile mantıklı

İlk yarı 2-1 olana kadar çok çok iyiydi oyunu sürklase ettiğimiz bölümde güzel top dağıttı ikinci yarı belli bir noktadan sonra fiziksel olarak düşmesi normal maç temposu yok.

Ben bugün beğenenlerdenim, yorulana kadar gayet iyiydi. Maç temposu kazanması için oynaması lazım. Oliveira' dan önde görüyorum kendisini. Biraz da ezbere eleştiriliyor sanki...

Dikine pas atmıyor bu adamdan benim en çok beklediğim oyunu hızlı şekilde ters tarafa yönlendirmesi. Halı sahadaki dayılar gibi topu durduruyor sonra pas atıyor.

Diğer konularda eleştirilecek bir olayı yok. Tecrübesi bayağı belli oluyor onun ekmeğini de yiyor.
Zaten bu seviyedeki bir herif gelip götü boktan tsl'de oynayamayacaksa eyt durumunu kontrol etsin bir zahmet. Elalem 40 yaşında hala maça çıkıyor.
Yaşı da çok değil 30 yaş ideal bir yaş. 32 yaşındaki Casemiro premier ligde kapışıyor.

Gene uç yorumlar..zorlama övmeler..
Çok net yetersiz.Berkaninda gersinde olan bir oyuncu.
Neden transfer edlilir kimsenin umrunda değil.
Artık her maç olumlu veya olumsuz keskin yorumlar yapmanın mantığı yok.yetersiz gönderilmesi gereken adamlar gönderilmeli.

İyi oyuncu ama hala tam adaptasyon sağlamış durumda değil. Takımla tam senkron yakalasa çok daha iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.

Oyundan çıkınca ortsahayi adanaya vermemiz herseyi anlatıyor bence

Neden 10 numara oynatmıyoruz anlamış değilim... Bu adam daha önce kariyerinde oynadı skorada katkısı yüksek pasör ve şutör elimizde böyle biri varken neden hiç denemiyoruz anlayamıyorum.

Fiziksel olarak çok iyi olmayabilir ama Ziyech sonrası en iyi şut çeken oyuncu ve 10 numarada bağlantılarıda kurabilir diğer Kerem yerine koysak bu maçta skoru açabilirdi.

2 mac 11 oynadı adam onda da ceza sahasında etkili oldu

Neden 10 numara oynatmıyoruz anlamış değilim... Bu adam daha önce kariyerinde oynadı skorada katkısı yüksek pasör ve şutör elimizde böyle biri varken neden hiç denemiyoruz anlayamıyorum.

Fiziksel olarak çok iyi olmayabilir ama Ziyech sonrası en iyi şut çeken oyuncu ve 10 numarada bağlantılarıda kurabilir diğer Kerem yerine koysak bu maçta skoru açabilirdi.
fiziksel olarak ziyech zaha mertensin önunde bu arada

fiziksel olarak ziyech zaha mertensin önunde bu arada
Kerem zaten alınırken 8.5 numaraydı 6.5 numara değildi şöyle bir kadroyu niye hiç denemedik anlamış değilim.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Barış
Torreira - Kaan
Tete/Ziyech - Kerem D. - Kerem/Zaha
Icardi​

Kerem zaten alınırken 8.5 numaraydı 6.5 numara değildi şöyle bir kadroyu niye hiç denemedik anlamış değilim.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Barış
Torreira - Kaan
Tete/Ziyech - Kerem D. - Kerem/Zaha
Icardi​
her konuda aynı şeyi yazıyor gibi oluyor ama zaha hocam sebebi

bu adamı oynatabilmek icin keremı 10 a cekip demırbayı falan deneyemedık

mertens 10 oynasa alternatif demırbay deneyip bulabilirdik cözümü

Bu tempoyu kaldırabileceğini hiç sanmıyorum şu an.

Geri
Üst Alt