Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.134
- 22.854
- 1.433
Talibi varsa gönderek
Tereddüt etmeye hiç gerek yok
Tereddüt etmeye hiç gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuh be göbege bak, yatmaya gelmis belli
bi göbek algısı oluşturdu fb trolleri bütün takıma bizim taraftar onlardan daha çok yapıştırdı.Adamin fotoda baklavaları belli oluyor göbek yaptı diye eleştiriliyor bizim taraftar kafayı yedi şu ara.
Etkilesim işte kendi takimini gomersen etkileşimini kaparsın twitter da. Hem laf edilir tüm basın Ali Koç etkisinde diye hemde onların uydurduğu algilara elinde tuzlukla koşarlar. Böyle devam ederlerse ne erden timur kalır ne de okan buruk. Sonra da takım neden dağıldı kasimpasa forvetine 13 milyon verilir mi, orta saha da Taylan berkan dönemlere geri döneriz. Bunlara bu vizyon fazla geldi.bi göbek algısı oluşturdu fb trolleri bütün takıma bizim taraftar onlardan daha çok yapıştırdı.
bizim taraftar iyice toksik olma yolunda depar atar adım gidiyor.
valla ben 1995-2005 arası taraftarımızı çok özledim.Etkilesim işte kendi takimini gomersen etkileşimini kaparsın twitter da. Hem laf edilir tüm basın Ali Koç etkisinde diye hemde onların uydurduğu algilara elinde tuzlukla koşarlar. Böyle devam ederlerse ne erden timur kalır ne de okan buruk. Sonra da takım neden dağıldı kasimpasa forvetine 13 milyon verilir mi, orta saha da Taylan berkan dönemlere geri döneriz. Bunlara bu vizyon fazla geldi.
O dönemlerde iyi ki sosyal medya yokmuş. Yoksa ne Hagi kalırdı ne taffarel ne de popescu hepsine bir kulp bulunur sonra baslarlardi yaygaraya.valla ben 1995-2005 arası taraftarımızı çok özledim.
Düşünsene Hagi nin hırsız muhabbeti şimdi olsa bu gece fesh edilsine kadar gider ve yüz binlerce twit alırdı.O dönemlerde iyi ki sosyal medya yokmuş. Yoksa ne Hagi kalırdı ne taffarel ne de popescu hepsine bir kulp bulunur sonra baslarlardi yaygaraya.
Hagiden girip takımda ki bütün rumenleri hedefe koyarlardi. Bu toksiklik ile takım falan kalmazdı ortada.Düşünsene Hagi nin hırsız muhabbeti şimdi olsa bu gece fesh edilsine kadar gider ve yüz binlerce twit alırdı.
Bu adam 17-18 yaşlarında dottmund döneminde futbolu kafasında bitirmisti hocaları ve takım arkadaşları motive etmişti. Owomoyela vardı dortmund efsanesi. Kerem 17 yaşında sakatlandiktan sonra bu adamın yanına gidip benden olmaz demiş Keremi zor ikna etmişlerİyi çalışmadığını düşünüyorum, Hoffenheim döneminin sistemsel etkilerden göz boyama olduğunu düşünüyordum ama bu adamın hiç bir şeyi 32 etmez, teknik olarak da o videolardaki ile bu bambaşka adamlar olmalı. Aka aka dribbling şutu varmış şu an koştuğunu bile görmedim.