#8 Kerem Demirbay

1702668317944.webp

...

Bu işlerin sebebi teknik heyet olabilir mi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni transferlerden sanchez dışında 5 maç üst üste oynayan oldu mu bilmiyorum. yani o kötü bu kötü diyerek bir yere varılmaz. bunların maliyetleri az buz değil. adem büyük, Ömer bayramlarla oynadık 5 maç üst üste oynadığını göremediğim oyuncuyu eleştirmek çok adil gelmiyor bana.

Ağustos ayından. Fblilerin algısına çok fazla düştünüz; göbek ile karın kasını ayırt edemiyor musunuz?
GBaqYv3XwAA6V9l

Adamin fotoda baklavaları belli oluyor göbek yaptı diye eleştiriliyor bizim taraftar kafayı yedi şu ara.
bi göbek algısı oluşturdu fb trolleri bütün takıma bizim taraftar onlardan daha çok yapıştırdı.
bizim taraftar iyice toksik olma yolunda depar atar adım gidiyor.

bi göbek algısı oluşturdu fb trolleri bütün takıma bizim taraftar onlardan daha çok yapıştırdı.
bizim taraftar iyice toksik olma yolunda depar atar adım gidiyor.
Etkilesim işte kendi takimini gomersen etkileşimini kaparsın twitter da. Hem laf edilir tüm basın Ali Koç etkisinde diye hemde onların uydurduğu algilara elinde tuzlukla koşarlar. Böyle devam ederlerse ne erden timur kalır ne de okan buruk. Sonra da takım neden dağıldı kasimpasa forvetine 13 milyon verilir mi, orta saha da Taylan berkan dönemlere geri döneriz. Bunlara bu vizyon fazla geldi.

Etkilesim işte kendi takimini gomersen etkileşimini kaparsın twitter da. Hem laf edilir tüm basın Ali Koç etkisinde diye hemde onların uydurduğu algilara elinde tuzlukla koşarlar. Böyle devam ederlerse ne erden timur kalır ne de okan buruk. Sonra da takım neden dağıldı kasimpasa forvetine 13 milyon verilir mi, orta saha da Taylan berkan dönemlere geri döneriz. Bunlara bu vizyon fazla geldi.
valla ben 1995-2005 arası taraftarımızı çok özledim.

Bakın bu etkileşim manyağı hesaplar Galatasaray ı değiller. Sadece görünürlük kazanmak için bu yaptıkları.
İkisi de samiyen den tepki alınca R yapıyor; kendileri göremiyorlar mı?

İyi çalışmadığını düşünüyorum, Hoffenheim döneminin sistemsel etkilerden göz boyama olduğunu düşünüyordum ama bu adamın hiç bir şeyi 32 etmez, teknik olarak da o videolardaki ile bu bambaşka adamlar olmalı. Aka aka dribbling şutu varmış şu an koştuğunu bile görmedim.

İyi çalışmadığını düşünüyorum, Hoffenheim döneminin sistemsel etkilerden göz boyama olduğunu düşünüyordum ama bu adamın hiç bir şeyi 32 etmez, teknik olarak da o videolardaki ile bu bambaşka adamlar olmalı. Aka aka dribbling şutu varmış şu an koştuğunu bile görmedim.
Bu adam 17-18 yaşlarında dottmund döneminde futbolu kafasında bitirmisti hocaları ve takım arkadaşları motive etmişti. Owomoyela vardı dortmund efsanesi. Kerem 17 yaşında sakatlandiktan sonra bu adamın yanına gidip benden olmaz demiş Keremi zor ikna etmişler

Geri
Üst Alt