Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bu fotoları neyle birleştiriyon rengimKerem Demirbay hayırlı olsun. Gerek pasör özellikleriyle, gerek topla hareketlenmesiyle, gerek uzaktan şutlarıyla ve dinamizmiyle alınabilecek en iyi 8 numaralardan birini aldık. Leverkusen de Palaciosu kesmiş adamdan bahsediyoruz UCL maçlarında. Nagelsmannın favori oyuncusuydu Hoffenheimda. Her anlamda harika bir transfer. Hoşgeldin VirtüözEkli dosyayı görüntüle 213421Ekli dosyayı görüntüle 213422
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sadece resim birleştirmek olmaz. işin edebiyatına da hakim olman lazım reyiz.bu fotoları neyle birleştiriyon rengim
her futbolcu mesajımda bu konsepti ben de yapacagım da
bu konsept msjları kopyalayıp isimleri ve bazı kelimeleri degistirmeyi düşünüyorum ztn bolca varsadece resim birleştirmek olmaz. işin edebiyatına da hakim olman lazım reyiz.
mesela gerek...gerek... kalıbı ile başlanmış, son 2 cümlesinde efektif özelliklerinden bahsedilmiş ve son cümlede mahlası ile (virtüöz) taçlandırılmış bir edebi eser o post.
Neden birleştiriyon daha güzel bir soru olmaz mıydıbu fotoları neyle birleştiriyon rengim
her futbolcu mesajımda bu konsepti ben de yapacagım da

Müthis topcu aldik kimse farkinda degil yaw.