#8 Kerem Demirbay

Forma numaralari yillardir car cur ediliyor maalesef. Bir duzeltemediler su isi.

8 :)
20230803_161355.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem Demirbay için daha da önce söylediğim şey; Keşke İlkay ve Hakan kadar elinden tutulsaydı. İnanın teknik olarakta fiziksel kuvvet olarakta eksiği olmayan çok iyi bir oyuncu getirdik. Leverkuseni UCL maçlarında çok sırtlamıştı. Nagelsmannın Hoffenheimde has adamıydı. Harika iş 🫡
20230803_134417.webp
FB_IMG_1691052189483.webp

Kerem Demirbay hayırlı olsun. Gerek pasör özellikleriyle, gerek topla hareketlenmesiyle, gerek uzaktan şutlarıyla ve dinamizmiyle alınabilecek en iyi 8 numaralardan birini aldık. Leverkusen de Palaciosu kesmiş adamdan bahsediyoruz UCL maçlarında. Nagelsmannın favori oyuncusuydu Hoffenheimda. Her anlamda harika bir transfer. Hoşgeldin Virtüöz
InCollage_20230803_111101710.webp
InCollage_20230803_113845634.webp

Son yıllardaki fiziksel düşüşü inşallah motivasyon kaybındandır. Hadi şaşırt bizi be dayııııı...

Kerem Demirbay hayırlı olsun. Gerek pasör özellikleriyle, gerek topla hareketlenmesiyle, gerek uzaktan şutlarıyla ve dinamizmiyle alınabilecek en iyi 8 numaralardan birini aldık. Leverkusen de Palaciosu kesmiş adamdan bahsediyoruz UCL maçlarında. Nagelsmannın favori oyuncusuydu Hoffenheimda. Her anlamda harika bir transfer. Hoşgeldin Virtüöz Ekli dosyayı görüntüle 213421Ekli dosyayı görüntüle 213422

bu fotoları neyle birleştiriyon rengim
her futbolcu mesajımda bu konsepti ben de yapacagım da

bu fotoları neyle birleştiriyon rengim
her futbolcu mesajımda bu konsepti ben de yapacagım da
sadece resim birleştirmek olmaz. işin edebiyatına da hakim olman lazım reyiz.
mesela gerek...gerek... kalıbı ile başlanmış, son 2 cümlesinde efektif özelliklerinden bahsedilmiş ve son cümlede mahlası ile (virtüöz) taçlandırılmış bir edebi eser o post.

sadece resim birleştirmek olmaz. işin edebiyatına da hakim olman lazım reyiz.
mesela gerek...gerek... kalıbı ile başlanmış, son 2 cümlesinde efektif özelliklerinden bahsedilmiş ve son cümlede mahlası ile (virtüöz) taçlandırılmış bir edebi eser o post.
bu konsept msjları kopyalayıp isimleri ve bazı kelimeleri degistirmeyi düşünüyorum ztn bolca var

15 foto paylaşıp hepsine tek tek ben hazırım yazmış bu adam sempatik gerçekten.:asd: Bir de leverkusenle ilgili fotoğraflarını da silmiş ilginç bir karakter bu tavırlarını görünce umutlandım kendisinden.

Kerem Demirbay namı diğer Dayı sahaya indi.. Bundesliganın en iyi playmakerlarından birini aldık ki ekstradan dinamizmi de iyi olan bir oyuncu. Leverkusende gösterdiklerini Hoffenheimde gösterdiklerini gösterirse efsanemiz olur. Atanamayan İlkay
InCollage_20230803_230158809.webp

Yeni transferlerden hazır gelen tek adam sanırım. Diğerlerinin oynaması için en az 1 ay bekleyecek olmak çok sıkıntı.

Geri
Üst Alt