#8 Kerem Demirbay

ilk full maçına göre fena oynamadı. defansif anlamda sorumluk aldı, pozisyon almayi iyi biliyor. Tetenin riskli pasla el dedikleri pozisyonlarda misal. bu konuda oliveiradan daha iyi. hucumda ise fazla yan pas atti. bu da mac oynayarak duzelir diye umuyorum

Bu adamın ilk 90 dakikası, rakip 8 numaranın 24. Maçı.

Hem takımla ilk kez oynayan, hem de fiziken hazır olmayan bir adamın temposuz görünmesi normal değil mi ya?

Yaptı mücadelesini, 60’a kadar orta alanı sertleştirdi. Sonra düştü, düşeceği de belliydi. Sorun 55-60’da müdahale etmeyerek, gol yememize sebep olan Okan’da. En son mayısta oynamış, hazırlık kampı geçirmemiş adamın 90 dakikayı çıkarmaması normal değil mi

Sergio varken iyi kotu hucum ediyorduk. Bugun bildigin basi kesik tavuk gibiydik. Her seyi gectim cok gec pas veriyor.

Hic begenmedim bugün ligde 3 yerliden biri olur diyodum ama olmaz cok kötüydü bugün

Acilen sözleşmesi feshedilmeli. Neden alınmış, kim almış, akıl alır gibi değil.

Bu maaşla Araplar alır mi sanmıyorum.

Araplar tete gibi rakip geçen şov oyuncusu seviyor. Fener bu nedenle çok oyuncu satıyor.

Elimizde kalir gibi.

Kusura bakmayın,hiç hoslanmadigim bir yorum tarzı olacak ama bunun yaşındayken iki ay idman yapsam bunun kadar bende oynardım bugun. Bugünki oyununu beğenenlerde futboldan anlamıyor bence.

Bu senenin hayal kırıklığı bu arkadaş olacak. Yenen golde de hatası büyük. Kaptırılan topun arkasından koşmaması hatasından daha büyük sıkıntı benim için.

Geri
Üst Alt