Mustafa Özel
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2011
- 1.208
- 760
- 2.023
Bu haliyle kulübede oturur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenen golde hatası yok. Kerem Anu dengesiz pasını uçarak mi yakalayacakti? Saçma sapan bir pas verildi ordaBu senenin hayal kırıklığı bu arkadaş olacak. Yenen golde de hatası büyük. Kaptırılan topun arkasından koşmaması hatasından daha büyük sıkıntı benim için.
30 kağıt vermişler zamanındaberkan'dan 1 tık iyi, sergio'dan 1 tık kötü
duran toplardaki etkisi hariç 3 milyon bonservis verilecek bi yönünü şu ana kadar göremedim
Midsöyü de geçen yıl almayın demiştik bunu da dedik maalesef. Midsö de gol mol attı diye övmeyin iyi oynamadı girdikten sonra. Gol şansı var sadece. Berkan'ın bile gerisine düşmüş rotasyonda yeni 8 gelince tamamen atıl topçu olacak. Avrupanın anadolu takımlarında oynayan topçular ile prime dönemi gerilerde kalmış topçulardan uzak duracaksın her zaman.
Selcuk Inan'in bitik hali Kerem'in yanında prime Selcuk gibi gorunurdu.Ben hangi maçı izledim? Adamlar orta sahayı yürüye yürüye geçiyordu, orta sahada top kazandığımızı doğru düzgün hatırlamıyorum. Nasıl fena değildi felan diyorsunuz?