#8 Kerem Demirbay

çıkarken taraftar ıslıkla karışık bir reaksiyon verdi sanki

hoş olmayan bir başlangıç

berkan'dan 1 tık iyi, sergio'dan 1 tık kötü

duran toplardaki etkisi hariç 3 milyon bonservis verilecek bi yönünü şu ana kadar göremedim

Ortalama bir oyun ortaya koydu, lig için yeterli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

ilk 11 açıklandığında Forumun genelinde "berkan ilk 11 başlamadı " ortak noktaydı belki

ikiye bölünülen kısım
1) Demirbay'a bir kısmımız hmm çok görev düşüyor dedik
2) Sergio nerede dedik

maç sonunda bana göre Sergio hiç oyuna girmediyse trasnfer oluyor diye yorumluyorum (1 senelik banko 11 adamı bu denli kesilmez ) .

Kerem Demirbay'da bana tamamen Barış Özbek'i hatırlattı maalesef. ne eksik ne fazla

11de olması takımın her maçta - 1 olması, imkan varsa hemen kiralık verilsin

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu senenin hayal kırıklığı bu arkadaş olacak. Yenen golde de hatası büyük. Kaptırılan topun arkasından koşmaması hatasından daha büyük sıkıntı benim için.
Yenen golde hatası yok. Kerem Anu dengesiz pasını uçarak mi yakalayacakti? Saçma sapan bir pas verildi orda

Midsöyü de geçen yıl almayın demiştik bunu da dedik maalesef. Midsö de gol mol attı diye övmeyin iyi oynamadı girdikten sonra. Gol şansı var sadece. Berkan'ın bile gerisine düşmüş rotasyonda yeni 8 gelince tamamen atıl topçu olacak. Avrupanın anadolu takımlarında oynayan topçular ile prime dönemi gerilerde kalmış topçulardan uzak duracaksın her zaman.

Berkan’ı top diye oynar Midtsjö

Zaha-Ziyech-Tete paketine bonservis vermedigin yerde emmiye 3.7 milyon bonservis verilmiş. Bonservis verildiği de bir şey değil. Ama takımın ihtiyacını biliyorsunuz. Takıma genç, dinamik, yırtıcı adamlar lazım. Ne düşündünüz alırken? Bu adam 11'de oynar diye mi? Adam sonradan backup görevi görebilir anca. Onun için bu kadar para verilmez geri dönüşü olmayan topcuya. Bin kere, milyon kere diyoruz. Ama yine ayni haltı yiyorlar. Kulübeye, tribüne adam almayın. Kulübün kaynaklarını israf etmeyin. İlerde 11'e yazabilirim dediğiniz gençlere verin o yatırımı daha iyi. Şu adamlar futbolu bırakma noktasına gelmişler artık. Kendinden 5-6 yaş genç adamlarla mücadele edecek hali yok. Hiç mi izlemediniz aldığınız adamı?

maçın özetini izleyip çıldırmayanlara tebrikler
adam resmen oyunu seyredio , nargilesi fln eksik elinde

fiziki bi problemi yoksa ihanet etmiş takıma , şu maçta böyle oynayan herifi desteklemek gelmior içimden. kiraya verip kurtulabilirsek takımın hayrına derim

Ange orta saha yapar, Kazımcan'ı bek oynatırım. Hiç değilse Kazımcan'ı kazanmış olurum.

Bu adama fena değildi diyen art niyetlidir, takım düşmanıdır, adam kötünün daha kötüsü lig de falan bizi idare etmeyi geçtim canımızı okur, herifi izleyince oliviera ve selcuk inan'a haksızlık edildiğini anladım resmen.

Fizik olarak hakikaten yetersiz, sayesinde 1 kişi eksik göründük, boşa bir transfer gibi duruyor keşke kiralık gelseydi

Geri
Üst Alt