#8 Kerem Demirbay

Basit pas hatalarının azalması için takımın biraz bir arada oynamaya alışması gerekiyor. Olacak zamanla az sabır.

10 sene falan sonra ilk defa düzgün korner kullanan bir oyuncumuz var her topta tehlikeliydik. Sneijderden sonra hatırlamıyorum.

Bu konuda Almanlar çok sabırlı mesela. Yeni gelen bir futbolcuya rahat bir 8-10 maç tolerans tanıyorlar

Orjinali 10 numara olduğu için defansif olarak çok eksik. Top oynamayı bilen rakipler ortasahadaki boşlukları affetmez

Yerli - Yabancı ayırımı yapılmasın deniyor da...
Yerli oyuncu eksi destek ile başlıyor.
Ağzıyla kuş tutarsa taraftar kabul ediliyor.

Yabancı kim gelirse "Yıldız" olarak geliyor ve çok marjinal hatalar yapmazsa taraftar tarafından seviliyor.

Bizim toplumsal ezikligimizin bir yansimasi.

Londra’da bir donem okumustum, ilk farkettigim hicbir hoca Amerikan aksanı, İngiliz aksanı yapicam diye kasmiyodu. 10 saniye sonra hu İtalyan bu Fransiz diyebiliyordunuz.

Bizde ise cogunluk aksana bilgiden cok onem veriyor.

Ne zaman duzeliriz bilmem

Duran topları bileklerine çok hakim denen olivieradan 10 kat iyi. Onun dışında sahada çok gezerken görüyorum biraz daha tempo kazanması lazım.

Demir by Sergio ile dönüşümlü oynar artık. Vecino da bir sürpriz yapıp rotasyona girerse dinlene dinlene oynar dayılar.

Artık dayı sendeyiz orta sahayı çek kurtar emaneti olan bu şehri İstanbul'u geri al sana güveniyorum.

Torreria-Mertens-Kerem 3lüsü takım savunmasında zaafiyet oluşturuyor hocanın başka bir formül bulması lazım.

Geri
Üst Alt