- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Yerine Oli oynasa 10 kat falan daha iyidi bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tartısma cıkması olasıBeğenmeyenler ne bekliyordu acaba tam olarak.
Şimdi kavga çıkartmayı geç de, Demirbay'dan önce Torreira ne oynadı diye sorarlar yani. Adam kamp yemedi diye çok ses edilmiyor sadece. Ama şöyle 3 maç daha oynasa klavyeleri yağlamaya başlar herkes.tartısma cıkması olası
bu mac demirbay>torreira evetŞimdi kavga çıkartmayı geç de, Demirbay'dan önce Torreira ne oynadı diye sorarlar yani. Adam kamp yemedi diye çok ses edilmiyor sadece. Ama şöyle 3 maç daha oynasa klavyeleri yağlamaya başlar herkes.
Son maçlarda da Demirbay daha iyiydi bence. Samsunspor maçında Torreira'da net gol yedirdi. Nelsson'a suçu atıyordu orda niye adama bu kadar uzak kaldın diye ama golü atan adam kendi kontrolünde olması gerekiyordu mesela.bu mac demirbay>torreira evet
fizik olarak demirbay yetemedi ama yerine oliviera oynamalı haHemfikirim maç içinde de yazdım. Fizik olarak yetemedi üstüne de kendisinden beklenen ince işleri de bu sebeple yapamadı tabi bunda oyundaki diğer isimlerin de katkısı var. Ancak bu seviyede Oliviera daha doğru tercih çünkü takımı daha iyi yönettiğini düşünüyorum ama o da hazır değil gibi henüz 100% olarak
fizik olarak demirbay yetemedi ama yerine oliviera oynamalı ha
dostum
voleybol konularında seni cok görüyorum bence oradan ilerlemeni tavsiye edelim
Öndeki o dörtlüyü kaldıracak orta ikili ve defans çok nadir bulunur. Torr ve Demirbay gayet iyi bence. Önde oynayan adamların defansif katkılarını artırıp top kayıplarını azaltmaları gerekiyor öncelikle...Torreira yanına bir tane daha Torreira koysak da 2 kişiyle orta saha CL'de olmaz. Sorun Dayı da değil. Fena değildi hatta bence. Fazla ofansifiz, direnç zayıf
Beğenmeyenler ne bekliyordu acaba tam olarak.
Reis torreira bu maçta bence kötü değildi ama tabiki daha iyi olabilirdiŞimdi kavga çıkartmayı geç de, Demirbay'dan önce Torreira ne oynadı diye sorarlar yani. Adam kamp yemedi diye çok ses edilmiyor sadece. Ama şöyle 3 maç daha oynasa klavyeleri yağlamaya başlar herkes.
Kesinlikle katılıyorum bence en büyük sorunumuz .Ama bireysel olarakda bu bahsettigin oyuncularda sıkıntı var.kerem ve ilinin hicbir öne çıkan özellikleri yok..Bugün torreirayı yarın demirbayı öbür gün sergiyou eleştirirsiniz ama kimse neden kompakt değiliz neden takım boyu 60 öetrelere çıkıyor demiyor.
Bu adamlara uygun bir oyun ve takım kurulumu yapamayan okan hocada ararım ben herşeyi
Takım boyunu 60 metreye çıkarıp bu adamlardan etkili olmasını bekleyemezsin
Katılıyorum. Çok uzak oynuyoruz ve yavaş oynuyoruzBugün torreirayı yarın demirbayı öbür gün sergiyou eleştirirsiniz ama kimse neden kompakt değiliz neden takım boyu 60 öetrelere çıkıyor demiyor.
Bu adamlara uygun bir oyun ve takım kurulumu yapamayan okan hocada ararım ben herşeyi
Takım boyunu 60 metreye çıkarıp bu adamlardan etkili olmasını bekleyemezsin