#8 Kerem Demirbay

Gayet iyi oynadı ama oyunda öne çıkması için 4-3-3 oynamak lazım.

Yerine Oli oynasa 10 kat falan daha iyidi bugün

Hemfikirim maç içinde de yazdım. Fizik olarak yetemedi üstüne de kendisinden beklenen ince işleri de bu sebeple yapamadı tabi bunda oyundaki diğer isimlerin de katkısı var. Ancak bu seviyede Oliviera daha doğru tercih çünkü takımı daha iyi yönettiğini düşünüyorum ama o da hazır değil gibi henüz 100% olarak

Torreira yanına bir tane daha Torreira koysak da 2 kişiyle orta saha CL'de olmaz. Sorun Dayı da değil. Fena değildi hatta bence. Fazla ofansifiz, direnç zayıf

Hemfikirim maç içinde de yazdım. Fizik olarak yetemedi üstüne de kendisinden beklenen ince işleri de bu sebeple yapamadı tabi bunda oyundaki diğer isimlerin de katkısı var. Ancak bu seviyede Oliviera daha doğru tercih çünkü takımı daha iyi yönettiğini düşünüyorum ama o da hazır değil gibi henüz 100% olarak
fizik olarak demirbay yetemedi ama yerine oliviera oynamalı ha

dostum

voleybol konularında seni cok görüyorum bence oradan ilerlemeni tavsiye edelim

fizik olarak demirbay yetemedi ama yerine oliviera oynamalı ha

dostum

voleybol konularında seni cok görüyorum bence oradan ilerlemeni tavsiye edelim

Kalbini kirarim ne alakasi var. Oli yeter demedim, Demirbay yetemedi dedim ve sunu ekledim, Oliviera onde daha etkili en azindan bu noktada is yapardi 3'lu ortasaha da. Ayrica, istedigim yerde istedigimi izlerim boyle ergensi tavsiyeleri lutfen.

Torreira yanına bir tane daha Torreira koysak da 2 kişiyle orta saha CL'de olmaz. Sorun Dayı da değil. Fena değildi hatta bence. Fazla ofansifiz, direnç zayıf
Öndeki o dörtlüyü kaldıracak orta ikili ve defans çok nadir bulunur. Torr ve Demirbay gayet iyi bence. Önde oynayan adamların defansif katkılarını artırıp top kayıplarını azaltmaları gerekiyor öncelikle...

Bugün torreirayı yarın demirbayı öbür gün sergiyou eleştirirsiniz ama kimse neden kompakt değiliz neden takım boyu 60 öetrelere çıkıyor demiyor.

Bu adamlara uygun bir oyun ve takım kurulumu yapamayan okan hocada ararım ben herşeyi

Takım boyunu 60 metreye çıkarıp bu adamlardan etkili olmasını bekleyemezsin

Şimdi kavga çıkartmayı geç de, Demirbay'dan önce Torreira ne oynadı diye sorarlar yani. Adam kamp yemedi diye çok ses edilmiyor sadece. Ama şöyle 3 maç daha oynasa klavyeleri yağlamaya başlar herkes.
Reis torreira bu maçta bence kötü değildi ama tabiki daha iyi olabilirdi
Ama bunu Kerem ve oli için soyleyemezsin.bu iki adamda birbirinin aynısı.ve bu takımın ilk 11i olamaz.her zamanki gibi transferde ciddi hatalar yapıldı.birakalim her maç oyuncu evrimlestirmeyi.
Geçen sene gözümüze gozumuze sokulmasina rağmen hala Torreiranin önündeki ikilinin Kerem,oli ve mertens olacak olması rezillikitr.

Bugün torreirayı yarın demirbayı öbür gün sergiyou eleştirirsiniz ama kimse neden kompakt değiliz neden takım boyu 60 öetrelere çıkıyor demiyor.

Bu adamlara uygun bir oyun ve takım kurulumu yapamayan okan hocada ararım ben herşeyi

Kesinlikle katılıyorum bence en büyük sorunumuz .Ama bireysel olarakda bu bahsettigin oyuncularda sıkıntı var.kerem ve ilinin hicbir öne çıkan özellikleri yok..

Katılıyorum. Çok uzak oynuyoruz ve yavaş oynuyoruz

orta sahayı 3'leyek diyoduk bu adam gelip 2 top kaptıktan sonra torreira da ileri çıktı resmen teklemiş olduk.

enteresan 1 ekibiz

Geri
Üst Alt