#8 Kerem Demirbay

Iki kere arka arkaya 1 dk arayla ayni hatayi nasil yaptin aga? Ikincisi gol yedirdi

İlk yarı iyiydi bence. Sorumluluk alıyor alan açıyor. Pasları da iyi. Yavaş kalması bazen problem olsa da Sergio'dan çok daha iyi. Yerli kuralı yüzünden ilk 11 olacaktır

Kötü değil ama fiziksel açıdan hızını geri kazanması lazım hızdan kastım çevikliği ve 3-4 adımlık o hızlanma süreci yavaş kalıyor.

Beklenen etkiyi yaratamazsa ndombele forma girerse kaleciyi yerli yapmak gerekecek.

Ben kendisinden kilit açan paslar görmek istiyorum.şu ana kadar o noktada zayıf daha dikine oynaması lazım

Kendisini 8 noda oynatmaya devam edeceğimize sol beke Kazımcan, stopere veya ortaya Kaan, sağa Barış, kaleye Günay falan atalım daha iyi. Öyle böyle düşürmüyor takımı.

Ndomebele bey form tutana kadar dayıyı izlemeye devam performansı her ne kadar tatmin etmese de sergio dan 10 kat iyidir

sırtı dönük aldığı çoğu topu eziyor maalesef. kendisinin yerine kaanın oynatılmasından yanayım

Ilkyari iyiydi ama ciddi bi fiziksel düşüş var.antep ve samsun maçlarının en iyisiydi.tete de formsuz şimdi ne yapalım

İyi bir futbolcu. 10 üzerinden 6-7 stabil kalır ki böyle bir oyuncu olması gerekir kadroda. Sorun ise alternatif olması lazım iken elde hazır olan merkez orta saha sadece kendisi. Sergio ve Ndombele hazır olmalılar.

benim gözümde açıkcası sergio'dan bile geride ha kaan-torreira yapıp ikisinden de kurtulurum o ayrı mesele de kazımcan da dışardayken yerli sınırından mecbur oynayacak eyüp'e ikna olana kadar, yapacak bişey yok.

Bu kadar temposuz bu kadar darbesiz bu kadar ağır oynanmaz ya

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manu maçında Kaan kesin oynamalı zaten. Takımdaki en underrated ve en iyi pasör oyuncu olduğu kanaatindeyim. Torreria' nın yanında 8 değil 6 özellikli bir oyuncu oynaması gerektiğini hep söylüyorum, konuyla ilgili açtığım ve nedense pek itibar görmeyen başlıkta da bunu defaatle ifade etmiştim. Keşke Ndombele kumarı yerine sağlam bir 6 no alınsaydı...
Lig için konuşuyorum; Kaan kısa adımlı ve çevik bir oyuncu değil. Alan genişlerse savunmada çok aksar. Bugün bile geçişlerde aksadığı oldu.

Lig için konuşuyorum; Kaan kısa adımlı ve çevik bir oyuncu değil. Alan genişlerse savunmada çok aksar. Bugün bile geçişlerde aksadığı oldu.
Ligde Kerem-Sergio da yetecektir zaten, zorlu maçlarda Mertens oynamayıp ikisi birlikte de oynayabilir. UCL maçlarında rakibe geniş alanlar bırakırsak yüz kızartıcı sonuçlar kimin oynadığından bağımsız muhtemel olacaktır...

Ligde Kerem-Sergio da yetecektir zaten, zorlu maçlarda Mertens oynamayıp ikisi birlikte de oynayabilir. UCL maçlarında rakibe geniş alanlar bırakırsak yüz kızartıcı sonuçlar kimin oynadığından bağımsız muhtemel olacaktır...
Torreira sahadayken o riski rahatça alabiliyorsun işte. Süpürüyor çünkü. Bunu yapacak başka oyuncumuz yok o mevkide. Eyüp'ü de bilmiyorum.

Geri
Üst Alt